Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Καταιγιστικές εξελίξεις! Πότε θα τον δει ο ανακριτής;

Έσκασε τώρα!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Καταιγιστικές εξελίξεις! Πότε θα τον δει ο ανακριτής;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου!


Ο ίδιος, θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή. Διαβάστε παρακάτω....

Ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη μετά την κατάθεσή του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την μαφία των φυλακών και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Εκεί θα παραμείνει απόψε και στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να μεταφερθεί στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή για να του απαγγελθούν κατηγορίες.


Μετά τα όσα κατέθεσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την μαφία των φυλακών, υπήρξαν στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελικό λειτουργό να αποφασίσει τη σύλληψή του για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Ο Εφέτης Ειδικός Ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, αποδίδει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Την ίδια ώρα ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή έχει εκδοθεί και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Yπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν συνήγορος του 65χρονου προσωρινά κρατούμενου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό μεταξύ άλλων την εκβίαση για την απόσπαση χρημάτων του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτές είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν! Έσκασε τώρα...

Ποιες είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λίγο μετά την σύλληψή του;

Όλες οι εξελίξεις!

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ. Λυκουρέζος ο οποίος συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.


Για τις ίδιες κατηγορίες διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος δικηγόρος για τον οποίο επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ.Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Οι πρώτες δηλώσεις του

Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Τι είχε πει για τον Λυκουρέζο ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού»

Σε διάλογο που είχε «ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον προφυλακισμένο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έγινε αναφορά σε συνάντηση που είχαν οι συνήγοροι του 65χρονου προφυλακισμένου δικηγόρου με την μεσολάβηση γνωστού ποινικολόγου, όπου φέρεται να ζήτησαν 2.000.000 ευρώ από τον επιχειρηματία, για να μην καταθέσει ο πελάτης τους σε βάρος του.

Ο διάλογος Λεκοτσάϊ-δικηγόρου -Τι ειπώθηκε για Λυκουρέζο


Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700 και... όχι δεν στο λέω για τα λεφτά, σου λέω ότι μου είπε για την άλλη φορά τώρα που έρχεται 15 (του μήνα), μου λέει πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουνε και ο Αλέξανδρος (Λυκουρέζος) και ο Γιώργος (Αντωνόπουλος).


65χρονος δικηγόρος: Ναι ναι
Αρχηγός Μαφίας: Απλά θα είναι και ο ΦΛΩΡΟΣ
65χρονος δικηγόρος: Βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Και εκεί σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες; Ότι όπως είπε εσείς θα πω, κατάλαβες; Τώρα εντάξει εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος, πέντε χιλιάρικα, πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια; Που με δύο εκατομμύρια πάει κάθε πρωί στην τουαλέτα και... ο κύριος Γιώργος (προφυλακισμένο δικηγόρος) έχει ανάγκη για τρία εκατομμύρια που ούτε για τουαλέτα δεν τους, με καταλαβαίνεις με τι έννοια...
65χρονος δικηγόρος: Ναι βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Αυτά
65χρονος δικηγόρος: Να σαι καλά
Αρχηγός Μαφίας: Να σαι καλά και εσύ, εγώ τι να σου πω, πότε... εσύ πότε βλέπεις να, να είσαι, να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κανά φράγκο
65χρονος δικηγόρος: Την Τρίτη Τετάρτη
Αρχηγός Μαφίας: Τρίτη Τετάρτη ε;


65χρονος δικηγόρος: Ναι