Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της που προκάλεσε την αντίδραση της Οικονομάκου!

«Πόλεμος» στα σχόλια!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της που προκάλεσε την αντίδραση της Οικονομάκου!

Ποια φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη, προκάλεσε την αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου;

'Ολα ξεκίνησαν όταν το πλατό της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη πήρε και την μικρή της κόρη, Μαρίνα και μας το αποκάλυψε με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα γλυκό στιγμιότυπο. Διαβάστε παρακάτω....

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αφού είναι πάντα δίπλα τους!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της πόζαρε στο φακό με την μικρή Μαρίνα, με την ίδια να της κάνει μια σφικτή αγκαλιά!

Η κόρη της, που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι μια μικρή κούκλα και είναι από τις σπάνιες φορές που η Ελένη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα παιδιά της! Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στο στούντιο καθώς δεν είχε σήμερα σχολείο. Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής μπαίνοντας στο πλατό, έστειλε ένα φιλί προς το μέρος της κόρης της και στη συνέχεια είπε στους συνεργάτες της: «Δε φιλάω εσάς. Αλλά σήμερα είναι άλλη πρωταγωνίστρια εδώ και δεν μπορώ, φιλάω εκείνη. Το παιδί μου το τελευταίο εννοώ. Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα».

Και ενώ η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, λίγη ώρα μετά η Μαρίνα που ήταν μαζί με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, έφυγε από τα παρασκήνια και η παρουσιάστρια τις αποχαιρέτησε on air, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους θα πάνε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι άγνωστες σχέσεις του παρελθόντος και η γνωριμία με τον Μιχόπουλο!

Τι της έγραψε η Οικονομάκου

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει στις ευχές που της έγραψαν οι followers της, και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου!

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα γλυκά σας λόγια. Για την αγάπη σας σε εμένα και σε όλη μου την οικογένεια. Σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Αδιανόητες αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη! Πανικοβλημένη τρέχει στον δικηγόρο της γιατί η οικογένειά της απειλείται! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί και τα νεύρα του Ματέο!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ALPHA;

Έναν εφιάλτη ζει η Ελένη Μενεγάκη με το ροζ βίντεο που ετοιμάζεται να βρει το φως της δημοσιότητας! Τρυφερές της στιγμές με τον Ματέο θα αποκαλυφθούν κι επικρατεί πανικός στο σπίτι της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr σε μια πολύ παράξενη υπόθεση έχει μπλεχτεί η παρουσιάστρια!

Άγνωστος άνδρας φαίνεται πως τράβηξε βίντεο την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα! Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια απομονωμένη παραλία με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και ενώ χαλάρωναν μόνοι τους κάτω από το ξενοδοχείο τους εκείνος με σκάφος μέσα στη θάλασσα μαγνητοσκόπησε το ζευγάρι χωρίς την θέλησή του σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Ελένη έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο instagram και μόλις το άνοιξε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς ο άντρας της έστειλε κάποια στιγμιότυπα από το βίντεο που έχει στην κατοχή του, που όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δεν περιέχει πολύ προσωπικές στιγμές με τον Ματέο αλλά δεν παύει να έχει κάποιες στιγμές τους!

Μάλιστα, την απείλησε πως έχει κι άλλο βίντεο στην κατοχή του με πιο... πιπεράτο περιεχόμενο και ζητούσε χρηματικό ποσό για να μην το φέρει στο φως της δημοσιότητας!

Η Ελένη, έντρομη, όπως μου αποκάλυψαν οι πηγές μου, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μάκη και αφού εκείνος πρώτα την καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά, απευθύνθηκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μπορεί να μην ασχολείται με όσα γράφονται για εκείνη και τον σύντροφό της γενικά, αλλά αυτή την φορά έφτασε στα όρια της και σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον, είναι έτοιμη να κινήσει γη και ουρανό για να βεβαιωθεί και πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα γίνει ποτέ δημόσιο αλλά και πως θα εξαφανιστεί πλήρως!

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Είναι έτοιμη να πάει μέχρι και στα δικαστήρια γι αυτό! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr!