MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Όσα θα δούμε απόψε!

MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Ένας επεισόδιο εντάσεων απόψε στο MasterChef καθώς έχουμε μια αποχώρηση!

Το σημερινό πρωινό στο σπίτι του MasterChef, μπορεί να είναι το τελευταίο για κάποιους από τους υποψήφιους. Κάποιοι περιμένουν να γεμίσουν οι καρφίτσες τους με ψήφους, κάποιοι όμως θα μείνουν έκπληκτοι από την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Διαβάστε παρακάτω...

Κάποιοι θα βρεθούν για άλλη μια φορά στους 9 του MasterChef ενώ άλλοι θα πρέπει να αγωνιστούν για να παραμείνουν και να δουν τον αγώνα τους μέσα στο MasterChef να ανταμείβεται. Δίκαιο ή άδικο, το αποτέλεσμα από το πιάτο αντιγραφής θα καθορίσει τους εννέα του διαγωνισμού.

Με ένα δύσκολο πιάτο, καθώς στο σημείο που βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι οι απαιτήσεις και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, θα πρέπει να παλέψουν μαγειρικά. Ο καλεσμένος των κριτών, σεφ Άνταμ Κοντοβάς, έχει επιληφθεί του πιάτου αντιγραφής.

Με φωνές και αγωνία από τον εξώστη η μαγειρική στην κουζίνα του παιχνιδιού μοιάζει με κανονική μάχη! Στο τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης ένας πρέπει να παραδώσει στον Μέντορά του το pin του και να αφήσει στον πάγκο, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν μαγειρικά, την πολυπόθητη ποδιά του.

Masterchef: Η Σπυριδούλα θα μπορούσε να μαχαιρώσει την Εύα, να ρίξει αλάτι στις πληγές της και να την θάψει ζωντανή!

Έβλεπα εχθές το MasterChef!

Έπαθα πλάκα με την περίφημη Σπυριδούλα! Είναι η χαρακτηριστική ελληνίδα που αντί να κοιτάει πως θα να αναδείξει το ταλέντο και την δουλειά της ,κοιτάει τι κάνουν οι συμπαίκτες της! Διαβάστε παρακάτω...

Είναι στο σκεπτικό του γνωστού Έλληνα κομπλεξικού να «πεθανει η γίδα του γείτονα»!

Μα ειλικρινά πόσο γαϊδούρι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που επειδή,είναι καλύτερος ας πούμε μάγειρας, να λέει δημοσίως στην τηλεόραση «να σηκωθεί η Εύα να καθίσω εγώ, γιατί πονάει μέση μου!».

Master Chef: Κόλαση στο συμβούλιο! Η Σπυριδούλα θέλει να σηκωθεί η Εύα για να κάτσει! (Βίντεο)

Δε υπάρχει αμφιβολία ότι η Εύα στο MasterChef είναι μία παίκτρια εντελώς αδιάφορη και είναι βέβαιο ότι εγώ μαγειρεύω καλύτερα από αυτήν! Αυτό τι σημαίνει... ότι θα της κάνουμε το βίο αβίωτο θα την σφάξουμε, θα τις ρίξουμε αλάτι στις πληγές της ,θα την τεμαχίσουμε θα την κάψουμε στο Σύνταγμα και λοιπά;

Το φοβερό είναι ότι κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες στο MasterChef δε λέει μία κουβέντα στην Σπυριδούλα!

Κανένας δεν ανακατεύεται....
Κανένας τους δεν παρεμβαίνει, ούτε από την παραγωγή, ούτε από τους παρουσιαστές, ούτε από τους συμπαίκτες της Εύας για να υπερασπιστούν ένα κορίτσι που απλά βλέπει να περνάει ο οδοστρωτήρας Σπυριδούλα από πάνω της!

Master Chef: Επικό μαλλιοτράβηγμα για Εύα - Σπυριδούλα! Διάλογοι φωτιά....

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι η Σπυριδούλα είναι η γνωστή Ελληνίδα! Δηλαδή η γκρινιάρα, η μονιμως αδικημένη, η κακομοίρα που υποφέρει 3 μήνες, η ματαιόδοξη, η τσαμπουκαλού, γιαλαντζί, η κοπέλα που αλλά λέει μπροστά στους «ισχυρούς» παίχτες και αλλά από πίσω!

Master Chef: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο (18/4) και το σημερινό trailer με την Σπυριδούλα να αλλάζει ψήφο! (Βίντεο)

Το γνωστό γλειφτρονι που μπροστά στους κριτες βγάζει έναν άλλο εαυτό όλο γλυκά και σκέρτσο, ενώ στην πραγματικότητα αν μπορούσε θα τους σούβλιζε ζωντανούς!

Master Chef: Το twitter γλεντάει ξανά την Σπυριδούλα! «Είσαι η απόλυτη γλίτσα!»
Κρίμα, γιατί η κοπέλα έχει μαγειρικό ταλέντο, αλλά το σπαταλά σε ανούσιες σκεψεις κακίας και κουτσομπολιού! Αλλά μήπως είναι και η μόνη...