Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of love Spoiler: Αυτό ο παίκτης αποχωρεί απόψε (19/4) από το παιχνίδι!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Power of love Spoiler: Αυτό ο παίκτης αποχωρεί απόψε (19/4) από το παιχνίδι!
News 19.04.2019 20:10

Power Of Love spoiler 19.04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το σπίτι της αγάπης και ποιοι οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας;

Ακόμα ένα Gala στο Power of Love έρχεται την Παρασκευή και θα φέρει μια αποχώρηση και αρκετές προστριβές.

Αγαπημένοι παίκτες στο Pro Gala ήταν οι Βασίλης Σαντριάς, Παύλος Τερζόπουλος και Παύλος Παπαδόπουλος από τους άνδρες και η Νέρτζη με την Άννα και τη Ρένια από τις γυναίκες. Ωστόσο, αγαπημένοι τελικώς βγήκαν ο Σαντριάς με τη Νέρτζη και υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Νοντάρης με την Αλεξάνδρα.

Ασυλία κερδίζουν ο Φάνος και η Ζένια.

Αγαπημένη παίκτρια του κοινού θα ανακηρυχθεί- με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με τις πηγές μας- η Νέρτζη που θα πάρει τα 2.500€, μα δεν θα σώσει το σπίτι της, γιατί η Μαρία Μπακοδήμου θα ανακοινώσει πως θα γίνει ανοιχτή ψηφοφορία για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Μετά την ψηφοφορία η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα είναι η Αλεξάνδρα.

Power of love Spoiler

Power of Love: Μαλλιοκούβαρα στο σπίτι! Στημένη η σχέση Άννας - Γιάννη;

Power of Love - Χαμός έγινε στο σπίτι με την κατηγορία ότι η σχέση του Γιάννη και της Άννας είναι στημένη!


Όλα ξεκίνησαν από τον Bill, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του Power of Love, μετά τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες για τη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του. Διαβάστε παρακάτω....

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε τη γνώμη του για τη σχέση του Γιάννη Μυλωνόπουλου και της Άννας Ελευθερίου, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε!

«Μου φαίνεται ψεύτικη η σχέση του Γιάννη και της Άννας και το έχω πει. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πάει βάση στρατηγικής και δεν έχει κάποιο συναίσθημα για την Άννα. Εγώ ξέρω πως όταν έχεις συναίσθημα, το δείχνεις, το λες και το λες και πίσω από τις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πίσω από τις κάμερες δεν είναι ο ίδιος», δήλωσε ο Bill.

Αμέσως ο Γιάννης απάντησε: «Η σχέση μου με την Άννα είναι αυτή που είναι, όποιος θέλει τη βλέπει ως ψεύτικη και όποιος θέλει την βλέπει ως αληθινή. Κάθε άποψη σεβαστή. Προχωράμε και βλέπουμε.» Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο:

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και συνδέθηκαν με τηλεόραση με το σπίτι των αγοριών, αλλά έγινε έξαλλη με τον Παύλο και τις απορίες του!

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει τι γίνεται τελικά με τον Παύλο και τη Χριστίνα, προκάλεσε μια ένταση άθελά της!

Ο Παύλος εξήγησε για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος αλλά και τι ακριβώς ψάχνει.

Τότε και η Χριστίνα έδωσε τη δική της απάντηση και ενώ η Μαρία προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το απόλυτο μπέρδεμα την έβγαλε από τα ρούχα της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Power of love: Σε έξαλλη κατάσταση ο Bill! Οι εξηγήσεις που έδωσε για την επιστροφή του!

Powef of Love: Επιστροφή βόμβα στο παιχνίδι! Έξαλλοι οι παίκτες! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share