Θέμης Γεωργαντάς: Η αποκάλυψη για την συνεργασία Σκορδά - Λιάγκα! (Βίντεο)

Τι είπε;

Θέμης Γεωργαντάς: Η αποκάλυψη για την συνεργασία Σκορδά - Λιάγκα! (Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως ήταν η συνεργασία τους στο Πρωινό και εκείνος απάντησε πως πέρασε πολύ ωραία.

Στην συνέχεια απάντησε στο γιατί δεν πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, εξηγώντας πώς δεν το έκανε, αφού θεματολογικά οι εκπομπές είναι ίδιες και δεν θα άλλαζε κάτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Γεωργαντά: «Χε@@@κα επάνω μου ρε...»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Θέμη Γεωργαντά και του είπε..... επικά «γαλλικά»!


Ο Λιάγκας με τον Γεωργαντά έχουν ταξιδέψει μαζί σ΄όλο τον κόσμο κυρίως για να παρακολουθήσουν συναυλίες, τις οποίες έχει κλείσει ο Θέμης, αλλά προχθές πήγαν μαζί σινεμά για να δουν την ταινία θρίλερ "Η Κατάρα Της Γιορόνα". Διαβάστε παρακάτω....


Εκεί που ξεκίνησαν να σχολιάζουν το έργο ο Λιάγκας έγινε έξαλλος και του είπε:
««Χε@@@κα επάνω μου ρε...» ενώ του έκανε και μια άσεμνη χειρονομία! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του...

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ετοιμάζεται να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της ζωής του και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα!

Αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr όσον αφορά το μέλλον του πρώην συζύγου της Φαίης Σκορδά και θα σας τις αποκαλύψω, φυσικά, μέσα από το Vanda's blog.

Για αρχή, όπως πρώτη σας είχα γράψει στο Youweekly.gr ο Γιώργος Λιάγκας φεύγει από τον ΑΝΤ1:

Βόμβα για ΑΝΤ1 και ALPHA: Σπάνε τα "χρυσά" συμβόλαια και μένουν εκτός κορυφαία ονόματα!

Βέβαια, και που ήταν φέτος, δεν τον είδαμε κάπου γιατί... "δεν χωρούσε στο πρόγραμμα" αλλά τα λεφτά του συμβολαίου του τα έπαιρνε κανονικά... και ήταν πολλά:

Γιώργος Λιάγκας: Πενταψήφιο το ποσό που παίρνει κάθε μήνα από τον ΑΝΤ1 ενώ δεν δουλεύει! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Τέλος πάντων, για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου... Έμαθα σε ποιο κανάλι θα πάει! Ο παρουσιαστής θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του αφού είναι στον ΑΝΤ1 πάνω από μια πενταετία...

Γιώργος Λιάγκας: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του...

Ναι, ναι είναι γεγονός! Ο παρουσιαστής έχει αρχίσει ήδη να επικοινωνεί με σταθμούς γιατί ένα άγχος για το μέλλον το έχει και δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να μείνει εκτός την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Πληροφορίες του Vanda's blog, λοιπόν, αναφέρουν πώς ο Γιώργος έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με δυο κανάλια... με το star, στο οποίο ήταν και στο παρελθόν για πολλά χρόνια, αλλά και με το Open!

Συζητάει και κοιτάει όλες τις εκδοχές... Βέβαια, όπως μου αποκαλύφθηκε ο παρουσιαστής κλείνει περισσότερο προς το Open, που είναι ένα νέο κανάλι με πολύ καλές μέχρι στιγμής προοπτικές! Όχι ότι έχει κάτι με τους ανθρώπους του Star αλλά, να... ένα πουλάκι μου ψιθύρισε ότι στο Open τα λεφτά είναι καλύτερα...

Για να δούμε... Που θα πάει;

Όπου κι αν πάει πάντως θα έχει στην απέναντι όχθη την Φαίη Σκορδά, αφού τα κανάλια τους θα είναι... αντίπαλα!