Τηλεθέαση: Απατεώνες της δημοσιογραφίας! Θαυμάστε τους πως κλέβουν τα ρεπορτάζ μας και τα παρουσιάζουν ως δικά τους!

Είναι θλιβερό!

Τηλεθέαση: Απατεώνες της δημοσιογραφίας! Θαυμάστε τους πως κλέβουν τα ρεπορτάζ μας και τα παρουσιάζουν ως δικά τους!

Μιλάμε για απολύτως ξεφτιλισμένους ανθρώπους!

Μιλάμε για κατακάθια της δημοσιογραφίας, που εκμεταλλεύονται την σκληρή δουλειά συναδέλφων τους και την παρουσιάζουν ως δική τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δε σέβονται ούτε την δημοσιογραφική δεοντολογία, ούτε τον κόπο, παιδιών- συντακτών που παλεύουν καθημερινά για την είδηση! Τι ακριβώς συνέβη το Youweekly.gr αποκλειστικά και καθημερινά φέρνει στην δημοσιότητα με ρεπορτάζ τα νούμερα τηλεθέασης τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Και καθημερινά κάτι τέτοια καθάρματα κλέβουν την δουλειά μας και την παρουσιάζουν ως δική τους! Το θράσος τους ήταν και είναι απίστευτο, ενώ τους προειδοποιούμε ότι μέσα στα νούμερα υπάρχουν παραπλανητικοι αριθμοί αυτοί συνεχίζουν την κλοπή της πνευματικής μας ιδιοκτησίας! Για αυτό το λόγο τους στήσαμε παγίδα και έπεσαν μέσα.
Ποια ήταν η παγίδα; Στα νούμερα τηλεθέασης που δημοσιοποιήσαμε σήμερα για το MasterChef βάλαμε δυο φορές το ίδιο νούμερο!!! Επαναλάβαμε το τελευταίο νούμερο το 37,8!!! Φυσικά στα αληθινά νούμερα δεν υπάρχει! Άλλωστε ανα τέταρτο να υπάρχουν ίδια νούμερα είναι εξαιρετικά σπάνιο! Οι απατεώνες της δημοσιογραφίας έπεσαν μέσα και βάλανε ακριβώς τα νούμερα όπως τα δημοσιοποιήσαμε! Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως τουλάχιστον μας είπαν οι δικηγόροι μας!!!
Με αυτούς τους τύπους θα τα πούμε αύριο στην δικαιοσύνη. Εσείς δείτε τους απαράδεκτους πως ακριβώς κάνουν την κλοπή των θεμάτων του Υouweekly.gr!
Σε print screen το κατάπτυστο δημοσίευμα και από κάτω το δημοσίευμα του site μας!
Με τις υγείες σας!!!