Κώστας Μπακογιάννης: Αποκάλυψε μυστικά για τη Σία Κοσιώνη! (Βίντεο)

Τι είπε ο σύζυγος της δημοσιογράφου;

Κώστας Μπακογιάννης: Αποκάλυψε μυστικά για τη Σία Κοσιώνη! (Βίντεο)

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πράγματα για τη Σία Κοσιώνη!

Οι δυο τους ζουν την απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν ξυπνάει το βράδυ όταν κλαίει ο γιος του και αποκάλυψε πως η Σία Κοσιώνη είναι... τανκς και έχει πεταχτεί πρώτη για να τρέξει στο παιδί.

Όσο για το τι άνθρωπος είναι η σύζυγός του, είπε: «Η Σία Κοσιώνη, στην καθημερινότητά της είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας και να τρώμε»!

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη! Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη!

Αθλια υβριστικά συνθήματα κατά του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών στα Εξάρχεια.

Ο Κ. Μπακογιάννης μετείχε στην πορεία των κατοίκων των Εξαρχείων που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες «γκέτο» που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων των Εξαρχείων. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Κώστας Μπάκογιάννης αναφέρει σε ανάρτησή του «εκτόξευαν» συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του. «Σας έχω γραμμένους» απάντησε οργισμένος ο Κ. Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Σία Κοσιώνη! «Είμαι πάρα πολύ τυχερός που...»!

Μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του Σία Κοσιώνη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το πρωινό».

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε και για την οικογένεια του!

«Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος που γνώρισα τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να κτίσουμε λιθαράκι-λιθαράκι το δικό μας κόσμο», είπε αρχικά. «Κανείς από τους δύο μας δεν το περίμενε. Μου είχε πάρει μία συνέντευξη το 2010 κι εγώ δεν είχα καμία εμπειρία. Μου λένεη κ. Κοσιώνη θέλει να σας βγάλει στο ραδιόφωνο. Με βγάζει και με περνάει πριονοκορδέλα! Ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω “Ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε”. Μετά γνωριστήκαμε, γεννήθηκε ένας έρωτας και η ζωή κέρδισε».

Αίσθηση προκάλεσε λέγοντας: «Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει!». Στην καθημερινότητά της «είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικό… είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί», εξήγησε για την Σία Κοσιώνη.

Απίστευτη αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος που έκλεισε η συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων. Ο Άρης Καβατζίκης έμεινε έκπληκτος όταν τον άκουσε να απαντά για τη μουσική που ακούει: «Ακούω από έντεχνα, μέχρι Γωγώ Τσαμπά»!