Ιωάννα Τούνη: Στο πλευρά του Νώντα Παπαντωνίου - Τον στήριξε στη δύσκολη μάχη του (Βίντεο)

Πάντα δίπλα του!

Ιωάννα Τούνη: Στο πλευρά του Νώντα Παπαντωνίου - Τον στήριξε στη δύσκολη μάχη του (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη είναι φουλ ερωτευμένη με τον Νώντα Παπαντωνίου και στήριξε τον σύντροφό της στη δύσκολη μάχη που έδωσε.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ήταν στο πλευρό του! Διαβάστε παρακάτω...

Το Σάββατο ο Νώντας Παπαντωνίου έδινε μάχη με την ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται και η Ιωάννα Τούνη παρακολούθησε το ματς, στηρίζοντας τον αγαπημένο της.

Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο instagram από τον αγώνα, γράφοντας: «Like I'm with yoυ» δηλαδή «Σαν να είμαι μαζί σου», καθώς η Τούνη δεν μπορούσε να είναι παρούσα και του έστειλε τη θετική της ενέργεια.

Πρωινό: Αδιανόητες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη: O χωρισμός με τον Παπαντωνίου και ο πραγματικός ρόλος που κρατούσαν την σχέση τους κρυφή!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου έκρυβαν την σχέση τους; Το ζευγάρι, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς με αποκλειστικό θέμα το ζευγάρι είχε χωρίσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν άργησαν να τα ξαναβρούν.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΡΤ και την Μαρία Πετροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση τους την οποία πλέον δεν κρύβουν στα social media.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με τη σχέση μου. Με την κοπέλα που βρίσκομαι σε σχέση, είμαστε μαζί πολύ καιρό. Το κρύβαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ειδικά το καλοκαίρι, ώστε να μην επηρεάσει κάτι στα μεταγραφικά μου. Γιατι υπάρχει αυτό το κόμπλεξ στην Ελλάδα. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, την πορεία του. Δε νιώθω πως επηρεάζει η ξεπερνάει το όριο. Αντιθέτως με βοηθάει και με στηρίζει. Και εγώ προσπαθώ να κάνω το ίδιο. Οπότε το έχω συνηθίσει. Δεν είναι κάτι διαφορετικό για μένα».

Νώντας Παπαντωνίου Ιωάννα Τούνη σχέση

Αποκλειστικό! Έσκασε βόμβα! Χώρισαν Τούνη - Παπαντωνίου!

Ιωάννα Τούνη και Νώντας Παπαντωνίου δεν είναι πια μαζί!

Εδώ στο Vanda's blog, δεν θα μπορούσα να μην σας το αποκαλύψω πρώτη από όλους σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ! Και ναι, το έμαθα και θέλησα αμέσως να το μοιραστώ μαζί σας, με τους αγαπημένους μου αναγνώστες, που καθημερινά με εμπιστεύεστε! Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε όμως τώρα στην καυτή είδηση! Ο χωρισμός, για το ζευγάρι φαίνεται πως είναι οριστικός και μάλιστα πηγές μου αναφέρουν πως ήταν απόφαση της Ιωάννας!

Η καυτή και sexy Ιωάννα Τούνη, είναι πλέον ελεύθερη και ωραία.... χωρίς σύντροφο! Το ίδιο όμως και ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας! Μάλιστα, στα αυτιά μου έφτασε πως τον γιόρτασε τον χωρισμό του στα νότια προάστια, παρέα με φίλους!

Οι δυο τους, δεν είναι πια φίλοι ούτε στα social, αφού όχι μόνο έχουν αλληλοδιαγραφεί, αλλά έχουν μπλοκάρει ο ένας τον άλλον και στο Instagram! Ενώ, μάλιστα, έχουν σβήσει και όλες τους τις κοινές φωτογραφίες! Να τα λέμε και αυτά!

Πάνε τα καυτά φιλιά, οι δηλώσεις για έρωτα και πάθος... έσβησαν! Αλλά μην μου στεναχωριέστε! Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο.... και με πόνο τελείωσε και αυτό! Λίγο ή πολύ...

Ποιος είναι όμως ο Νώντας και αν μας έχει απασχολήσει ξανά;

Φυσικά! Ο 28χρονος γκαρντ, ήταν στο παρελθόν ζευγάρι και συγκεκριμένα το 2015, με την Έλλη Παπαγγελή. Οι φωτογράφοι τους είχαν απαθανατίσει μάλιστα πολλές φορές μαζί σε νυχτερινά κέντρα και μεγάλες πίστες, ωστόσο η σχέση τους κράτησε μόνο λίγους μήνες, καθώς οι δυο τους χώρισαν πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου.

Ο Έλληνας γκαρντ- που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ΓΣΛ και προσφάτως πήρε μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πριν υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ- ήταν ο τυχερός, που είχε κλέψει τη καρδιά της εντυπωσιακής Ιωάννας!

Το ζευγάρι για 6 μήνες έζησε έναν μεγάλο έρωτα, που κάπου εδώ έληξε άδοξα! Για να θυμηθούμε όμως τι είχε δηλώσει η ίδια δημόσια....

Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε το καλύτερο για τα παιδιά!