"Πήγα νοσοκομείο! Κατέρρευσε το σώμα μου!" - Οι δύσκολες στιγμές γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Το άγνωστο περιστατικό και η συγκλονιστική εξομολόγηση!

Για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε ο γνωστός ηθοποιός αλλά και τις δύσκολες στιγμές του! "Πήγα νοσοκομείο! Κατέρρευσε το σώμα μου!"

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του – και όχι άδικα!- αφού με ότι καταπιάνεται το φέρει εις πέρας με επιτυχία. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, φέτος, πρωταγωνίστησε σε δύο παραστάσεις και συγκεκριμένα στον «Καλό άνθρωπο του Σετσουάν» και στο μιούζικαλ «Απλή μετάβαση». Ο ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά στο «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και κάνει τον δικό του απολογισμό ενώ δεν κρύβει το «φλερτ» με την υπερκόπωση.

Ήταν εύκολη η μετάβαση από τη μία παράσταση στην άλλη; Δηλαδή από τον «Καλό άνθρωπο του Σετσουάν» στην «Απλή μετάβαση»;

Πρακτικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίζω στον «Καλό άνθρωπο του Σετσουάν», έναν δύσκολο ρόλο, και παράλληλα να κάνω πρόβες για ένα μιούζικαλ που απαιτεί μία διαύγεια και ένα ξεκούραστο σώμα. Προσπάθησα και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Από εκεί και πέρα, προσπάθησα να προσέξω τον εαυτό μου, και έτσι δεν κατέληξα στο νοσοκομείο.

Έχεις «φλερτάρει» πολλές φορές με την υπερκόπωση;
Συχνά με πιάνει μία μεγάλη κούραση και, συνήθως, προς τα τέλη μίας παράστασης. Πέρσι, που έκανα ταυτόχρονα τα «7 χρόνια», τη «Γυναίκα με τα μαύρα» και διάφορα άλλα, πήγα στο νοσοκομείο με οξεία φαρυγγοαμυγδαλύτιδα. Όσο και να προσέχεις, κάποια στιγμή, καταρρέει το σώμα.

'Πήγα νοσοκομείο! Κατέρρευσε το σώμα μου!' - Οι δύσκολες στιγμές γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Μου είχαν δώσει μόλις 6 μήνες ζωής!»

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έκανε μία αποκάλυψη-σοκ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τους γιατρούς να του δίνουν μόλις 6 μήνες ζωής!

Ο τραγουδιστής είπε τα πάντα για το δράμα του.

Ο λόγος για τον Δάκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», λέγοντας: «Είχα μια περιπέτεια, ήταν καρκίνος στο έντερο. Χειρουργήθηκα, έκανα τις χημειοθεραπείες μου και τώρα όλα καλά. Δεν ανησύχησα, δεν φοβήθηκα, δεν ξέρω τι γίνεται μέσα σου, γίνεται κάτι… Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωή. Αυτό δεν μου το είπαν και όλοι μου φερόντουσαν με αγάπη κι έλεγα τι γλυκός που είναι ο κόσμος. Οι άλλοι ήξεραν. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ είναι η αλήθεια, αλλά καλύτερα που δεν μου το είπαν».

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Μου είχαν δώσει μόλις 6 μήνες ζωής!»