Φαίη Σκορδά: "Πιάσαμε" την παρουσιάστρια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας!

Φωτογραφία - φωτιά!

Φαίη Σκορδά:

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την Φαίη Σκορδά, την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας!

Τι έκανε; Διαβάστε παρακάτω...

Πόζαρε, φυσικά, στον φωτογραφικό φακό για να δημοσιεύσει ακόμα ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media!

Η Φαίη είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά του instagram και επειδή έχει ένα συγκεκριμένο κοινό που την ακολουθεί εκεί πρέπει να το κρατάει πάντα ευχαριστημένο γι αυτό φροντίζει να δημοσιεύει τουλάχιστον δυο με τρεις φωτογραφίες ημερησίως!

Επειδή όμως κάθε φωτογραφία έχει και το δικό της κόνσεπτ και φόντο, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Πρωινού επέλεξε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Αθήνα για να κάνει την φωτογράφισή της!

Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα; Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Φαίη Σκορδά: 'Πιάσαμε' την παρουσιάστρια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους!

Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Τι συμβαίνει με τη νέα διαμάχη του πρώην ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog γιατί έχω πιπεράτες πληροφορίες στα χέρια μου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο - ανενεργός - παρουσιαστής έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα.