Φαίη Σκορδά: Θα κάνει και δεύτερη εκπομπή; Όλη η αλήθεια!

Η Φαίη Σκορδά εκτός από το Πρωινό θα παρουσιάσει κι άλλη εκπομπή;

Φαίη Σκορδά: Θα κάνει και δεύτερη εκπομπή; Όλη η αλήθεια!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN αν θα παρουσιάσει και άλλη εκπομπή του χρόνου, εκτός από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όλη η αλήθεια από την παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

«Ακόμα δεν έχω έχω κάνει κάποια κουβέντα, είναι και νωρίς. Συνήθως μιλάμε προς το τέλος της σεζόν. Με τους περισσότερους συνεργάτες είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Είναι άτομα που αγαπώ πολύ και έχω μια άλλη σχέση. Έχω συζητήσει κάποιες φορές για να κάνω κάτι παράλληλα, αλλά επειδή για μένα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, δεν μπορώ να κάνω παράλληλα πράγματα. Μπορώ να κάνω πολύ καλά το πρωινό και δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι άλλο γιατί θα έπρεπε να λείπω πάρα πολλές ώρες από το σπίτι μου», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Όσο για τον λόγο που πήγε στην εκπομπή του Θέμα Γεωργαντά, είπε: «Στον Θέμη Γεωργαντά πήγα γιατί είναι φίλος μου, ήταν επί 5 χρόνια ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην εκπομπή μας, είναι κομμάτι του Πρωινού ακόμα και αν έχει σταματήσει κι έχει κάνει δικά του βήματα, οπότε εγώ πάντα τις συνεργασίες μου τις τιμώ. Δεν θα πήγαινα σε καμία εκπομπή. Σίγουρα στον Θέμη πήγα γιατί στηρίζω όλους τους φίλους μου όσο μπορώ».

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους!

Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Τι συμβαίνει με τη νέα διαμάχη του πρώην ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog γιατί έχω πιπεράτες πληροφορίες στα χέρια μου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο - ανενεργός - παρουσιαστής έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα.

Κάθε χρόνο, από τότε που το ζευγάρι χώρισε, κανονίζουν, μετά από συνεννόηση τις ημέρες που θα πάρει ο καθένας τα παιδιά, ειδικά σε γιορτές!

Αυτή τη χρονιά, όμως, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκει για τις διακοπές του Πάσχα!

Συγκεκριμένα, όπως μου μεταφέρθηκε από πηγή μου, η Φαίη Σκορδά όπως πάντα θέλει να ανέβει στο Κιλκίς να περάσει τις ημέρες αυτές με τους γονείς και τους συγγενείς της ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει...

Και κάπου εδώ το ζευγάρι δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση! Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου, η Φαίη ζήτησε να γνωρίζει τις ημέρες που θα πάρει ο Γιώργος τα παιδιά για να κανονίσει πότε θα πάει και πότε θα γυρίσει από το Κιλκίς και ο παρουσιαστής δεν είχε να της δώσει κάποια απάντηση, της έλεγε συνέχεια θα σου πω, θα σου πω και δεν χτυπούσε πότε το τηλέφωνο της Φαίης για να μάθει! Κι έτσι αποφάσισε και έκλεισε εισιτήρια τις ημέρες που ήθελε εκείνη και όταν το έμαθε ο Γιώργος έγινε Τούρκος γιατί ουσιαστικά τον δέσμευσε και δεν περίμενε να της απαντήσει!

Για να μην σας τα πολυλογώ, το πρώην ζευγάρι όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου και σας μεταφέρω στο Vanda's είναι τσακωμένο εδώ και μέρες και το τι θα γίνει και ποιες μέρες θα έχει τα παιδιά ο Λιάγκας το Πάσχα δεν έχει οριστεί ακόμα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη θα περάσει μαζί τους κάποιες μέρες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στο Κιλκίς!