Κόνι Μεταξά: Κόλαση το νέο της τατουάζ! Προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Νέο τατού στο κορμί της Κόνι!

Κόνι Μεταξά: Κόλαση το νέο της τατουάζ! Προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Η Κόνι Μεταξά ξέρει πολύ καλά να αναστατώνει κι΄ αυτό έκανε ξανά, ποζάροντας με το νέο της τατουάζ στο instagram!

Έπεσαν βροχή τα likes! Διαβάστε παρακάτω...

Η Κόνι Μεταξά «χτύπησε» και νέο τατουάζ και πόζαρε στο instagram για να το δείξει στους followers της!

Το νέο τατού βρίσκεται στο αριστερό της χέρι και είναι ένα πουλί, πάνω από μία καρδιά που γράφει «name».

Δείτε το!

Κόνι Μεταξά: Κόλαση το νέο της τατουάζ! Προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Κόνι Μεταξά τι έπαθε το πρόσωπο σου; Η παραμόρφωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Κόνι Μεταξά: Άστραψε και βρόντηξε! «Πάρτε π###λο ρε....»

Ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Κόνι Μεταξά και έγραψε μεταξύ άλλον «Πάρτε π###λο ρε...»!

Το όλο θέμα έγινε με αφορμή φωτογραφία της με μαγιό που δημοσίευσε και σχόλια που δέχτηκε από followers!

Ο λόγος που η Κόνι Μεταξά έγινε έξαλλη, ήταν τα αρνητικά σχόλια που της έκαναν για το λίπωμα που έχει στους γλουτούς της.

«Εσείς οι άσχετοι που μιλάτε για photoshop και γελάτε κιόλας. Αυτό εδώ είναι το λίπωμά μου, το έχω πει 500.000 φορές. Αντί να χαίρεστε που μία και μόνο μία γυναίκα στο Instagram δεν κρύβει τις ατέλειες της, κάθεστε και κράζετε. Αυτοί είστε. Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Οι υπόλοιποι πούλο» έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά, και δημοσίευσε στα instastories δυο στιγμιότυπα από την επίμαχη φωτογραφία. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Κόνι Μεταξά: Άστραψε και βρόντηξε - Οι αναρτήσεις στο InstagramΚόνι Μεταξά: Άστραψε και βρόντηξε - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Κόνι Μεταξά: Την είδε "Τσιτσίδι-πας" για να βγάλει λεφτά!

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη θα πω εγώ γι αυτό και δικαιολογημένα η Κόνι Μεταξά έπιασε την ρακετούλα της και την είδε... "Τσιτσίδι-πας"!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή προκαλεί και προκαλεί και προκαλεί ξανά τόσο με τις δηλώσεις της όσο και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media!

Έχουν δει τόσα τα ματάκια μου και δεν έχει μιλήσει το στοματάκι μου αλλά αυτή την φορά, συγγνώμη, δεν άντεξα... Και ο λόγος; Αυτό εδώ που ξεπρόβαλε στο timeline μου:

Κόνι Μεταξά: Την είδε

Η αλήθεια είναι πως την παραδέχομαι! Σε κάθε της φωτογραφία φροντίζει να προσφέρει σε κοινή θέα τα δυνατά της σημεία... τους γλουτούς, τα σέξι τατουάζ και το μπούστο της! Παράπονο δεν έχουμε κανένα...αλλά βρε Κόνι μου, μετά μην ζητάς και τα ρέστα από τα σχόλια που παίρνεις στο instagram σου!

Είναι πλήρως κατανοητό να κάνεις γυμνές φωτογραφήσεις για να βγάλεις κι εσύ τα προς το ζην αλλά όταν κάνεις ΜΟΝΟ γυμνές δεν ευσταθεί να βγαίνεις και να κράζεις τους Έλληνες άντρες για την... κομψότητά τους!

Κόνι Μεταξά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Κόνι Μεταξά: Την είδε

Συγγνώμη αλλά... ότι δίνεις παίρνεις λένε και κάποια πιο κακοπροαίρετη από εμένα θα έλεγε πως... αφού δίνεις σέξι και στήθος στο κοινό μην περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν σαν βασίλισσα... Καταλαβαίνω, βέβαια, πως τα περισσότερα είναι concept από εταιρίες για να διαφημίσεις τα προϊόντα τους, να βγάλεις κι εσύ το ψωμάκι σου αλλά, κάποια κρίση; Κάποιο όριο; Ένα στοπ;

Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα να δω πως φαίνονται και τα ρούχα πάνω μου... Να δω βρε παιδί μου πως αντιδρούν και οι Έλληνες άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα ντυμένη...