Η Κατερίνα Καινούργιου: H αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Φίλιππο Παναγόπουλο!

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά!

Η Κατερίνα Καινούργιου: H αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Φίλιππο Παναγόπουλο!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Παναγόπουλου, με την παρουσιάστρια να απαντάει ανοιχτά!

Ξεκαθάρισε τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την RealLife η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει θυμωμένη με τις φήμες και λέει στο περιβάλλον της πως δεν έχει κανέναν νέο έρωτα και πως με τον Παναγόπουλο είναι φίλοι.

Μάλιστα δεν θέλει να διαψεύσει κάτι επίσημα, διότι ο Φίλιππος Παναγόπουλος είναι χαμηλών τόνων και έτσι επιθυμία της είναι να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θυμηθείτε τι είχε πει η παρουσιάστρια on air για τον Παναγόπουλο!

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε στεγνά Σπυροπούλου - Βαρβέρη! Το παρασκήνιο του χωρισμού...

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε στεγνά τον Φίλιππο Βαρβέρη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τον χωρισμό τους!

Αφορμή για την εν λόγω αποκάλυψη, στάθηκε η πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φίλιππο Βαρβέρη η οποία έβγαλε λαβράκι!

Όπως είπε λοιπόν η παρουσιάστρια συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην πλέον σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ζήτησε να μην τροφοδοτεί τις φήμες για την προσωπική του ζωή!

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο. Ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω “Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη;”. To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω στις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε και αυτό επειδή υπήρχε βίντεο», είπε, μεταξύ άλλων, και τόνισε ότι ήταν ένας από τους λόγους που χώρισαν με την παρουσιάστρια! Δείτε το σχετικό βίντεο: