Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr! Το φύλο του μωρού της....

Σας το είχαμε γράψει! Με το καλό....

Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr! Το φύλο του μωρού της....

H Δούκισσα Νομικού επιβεβαιώνει το Youweekly.gr, για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Εμείς, άλλωστε, πρώτοι σας το είχαμε αποκαλύψει με σχετικό μας άρθρο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σε 4,5 μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους και η ευτυχία τους δεν κρύβεται!

Η όμορφη παρουσιάστρια στα τέλη του προηγούμενου μήνα επιβεβαίωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το φύλο του μωρού!

Το πρωί της Δευτέρας, η Δούκισσα ανέβασε στα InstaStories μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι, όπου στην κοιλιά της γυναίκας υπάρχει ένα μωρό ζωγραφισμένο με ροζ χρώμα.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε δημοσιεύσει μια δική της φωτογραφία φορώντας ένα σκουφάκι που έγραφε «It girl». Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για το φύλο του μωρού που περιμένει
Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για το φύλο του μωρού που περιμένει

Δούκισσα Νομικού: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για την εγκυμοσύνη της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Δούκισσα Νομικού πήρε μια μεγάλη απόφαση για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Τι συνέβη; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω λεπτομέρειες που κανείς δεν γνωρίζει και δεν έχουν γραφτεί πουθενά!

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου, η Δούκισσα και ο Δημήτρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι τους που παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουν το φύλο του εγώ το έμαθα και σας το είπα πριν από λίγες ώρες...

Αλλά για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, θα μπω στο θέμα μου!

Σύμφωνα με όσα μου εκμυστηρεύτηκε άτομο από το πολύ κοντινό περιβάλλον της πρώην παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 αλλά και του επιχειρηματία, πάρθηκε μια μεγάλη απόφαση από πλευράς Δούκισσας και ο Δημήτρης είναι στο πλευρό της!

Στην πρώτης της εγκυμοσύνη, στο Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πως η παρουσιάστρια φοβόταν καθώς ήταν πρώτη φορά έγκυος και είχε σταματήσει να μακιγιάρεται, να βάφει τα μαλλιά της αλλά και τα νύχια της! Γενικά είχε πει στον εαυτό της πως δεν θα κάνει πράγματα τα οποία θα μπορούσαν έστω και λίγο να βλάψουν το βρέφος!

Τώρα όμως, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της αποφάσισε να μην ακολουθήσει αυτούς τους αυστηρούς κανόνες και τις... "υπερβολές" και να είναι πιο χαλαρή!

Και βάφεται, και το μαλλί της φτιάχνει και στον μαραθώνιο τρέχει με το παιδί στην κοιλιά!

Δούκισσα Νομικού: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για την εγκυμοσύνη της!

Δούκισσα Νομικού: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για την εγκυμοσύνη της!