Eurovision 2019: Μεγάλη ανατροπή με την Κατερίνα Ντούσκα!

Τι συνέβη; Οι πρώτες δηλώσεις της!

Eurovision 2019: Μεγάλη ανατροπή με την Κατερίνα Ντούσκα!

Μια μεγάλη ανατροπή έχει σημειωθεί με την Κατερίνα Ντούσκα και την εμφάνισή της στην Eurovision 2019!


Συγκεκριμένα, η ίδια, βρέθηκε στο pre party της Eurovision στη Μαδρίτη και όταν επέστρεψε στη χώρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο. Διαβάστε παρακάτω....

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό ανέφερε:

«Μοναδική εμπειρία η εμφάνιση στη Μαδρίτη. Για να είμαι ειλικρινής όλα κρίνονται στο Τελ Αβίβ, δεν πάμε στα πάρτυ για να κριθούμε, πάμε να περάσουμε καλά».

Η ίδια αποκάλυψε και το ρούχο που θα φορέσει στον τελικό της Eurovision, λέγοντας όλο νόημα:

«Να μην περιμένετε τίποτα; Όλα στη φόρα; Το χρώμα δε θα είναι ροζ… Η σκηνική παρουσία θα έχει κοινά στοιχεία με το βίντεοκλιπ, αλλά πιο εξελιγμένο και ώριμο». Δείτε το σχετικό βίντεο:

H μεγάλη αλλαγή στην ψηφοφορία που κανείς δεν περίμενε

Αλλάζει φέτος ο τόπος που θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας, του γνωστού μας televoting,, στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, μέχρι και το 2018, η ανακοίνωση ξεκινούσε από τη χώρα που είχε ψηφιστεί λιγότερο από τους τηλεθε­ατές, τώρα θα ξεκινά από τη χώρα που τερμάτισε τελευταία (στην 26η θέση δηλαδή) στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών. Αυτό έγινε ώστε να μεγα­λώσει η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πολλές φορές επιτροπές και κοινό έχουν εντελώς αντίθετες προτιμήσεις και ψηφίζουν με διαφορετικά κριτήρια.

Εν τω μεταξύ, πριν από μερικές ημέρες, συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από τότε που οι ABBA κέρδισαν την 1 η θέση στον διαγωνισμό με το «Waterloo» για λογαριασμό της Σουηδίας. Τότε είχαν πάρει μόλις 24 βαθμούς, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο, που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό στο Μπράιτον, δεν τους είχε ψηφίσει.

Eurovision 2019: Δείτε το νέο βίντεο από τις πρόβες της Κατερίνας Ντούσκα!

Η Κατερίνα Ντούσκα προετοιμάζεται για τη Eurovision και ένα νέο βίντεο από τις πρόβες της ήρθε στη δημοσιότητα!

Φορτσάρει ενόψει του διαγωνισμού! .

Αντίστροφα μετράει η Κατερίνα Ντούσκα για τη Eurovision, με την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια να συνεχίζει τις πρόβες της για να βρεθεί πανέτοιμη στο Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Δείτε το νέο βίντεο από τις πρόβες της