Νίκος Μουτσινάς: Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του!

Νίκο, τι πήγες και έκανες;

Νίκος Μουτσινάς: Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του και πλέον ο παρουσιαστής του OPEN είναι ένας άλλος!

Το τόλμησε! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές, ωστόσο ο παρουσιαστής πήρε τη μεγάλη απόφαση και άλλαξε το πρόσωπό του!

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram όπου φαίνεται το... καινούργιο του πρόσωπο!

Ο Μουτσινάς ξύρισε το μούσι του και όπως βλέπουμε του πάει πολύ, δείχνοντας πιο φρέσκος και πιο νέος!

Δείτε τη φωτογραφία!

Νίκος Μουτσινάς: Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του!

Πριν λίγες μέρες μάλιστα τίναξε την μπάνκα στον αέρα στο OPEN!

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός αέρα η εκπομπή του στο Open! Τι συνέβη;

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι κάτι έχει συμβεί, αφού ο Νίκος κανονικά σαρώνει σε τηλεθέαση οπότε αποκλείεται η εκπομπή να.... κόπηκε όπως συχνά συμβαίνει! Αλλά.... εμείς κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε όλη την αλήθεια!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open, διεκόπη για Πάσχα, επομένως όλη την εβδομάδα θα βλέπουμε best of! Πότε όμως ξαναξεκινάει η live μετάδοση της εκπομπής; Σας έχουμε και ρεπορτάζ για την επάνοδο του Νίκου! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το Για την παρέα θα επιστρέψει με live εκπομπές την Τρίτη, μετά το Πάσχα! Λίγο πριν φύγετε.... ρίξτε και μια ματιά στο ποιος τιμώρησε άσχημα τον παρουσιαστή και μάλιστα...

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα και η εξομολόγηση! «Στα 35 μου...»!

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα που θα είχε αν συνέχιζε αν ήταν ακόμη και σήμερα και έκανε μια εξομολόγηση.

Φέτος τον βλέπουμε στο Open tv όπου και βλέπει μεγάλη επιτυχία, μιας και έχει δέσει με όλη την ομάδα.

Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψη

Γιατί ήσουνα τόσο αυστηρός στο παρελθόν;

Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι. Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν. Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας. Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας. Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα. «Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.