Ιωάννα Μπέλλα: Συγκλονίζει από τη Σρι Λάνκα! «Ζούμε μία τραγωδία» (Βίντεο)

Το μοντέλο σοκάρει με την περιγραφή της!

Ιωάννα Μπέλλα: Συγκλονίζει από τη Σρι Λάνκα! «Ζούμε μία τραγωδία» (Βίντεο)

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία στάθηκε μάρτυρας στις φονικές εκρήξεις με τους 260 νεκρούς!

Oι δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 συγκλονίζουν! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ανέφερε: Επικρατεί μια αναστάτωση, ένας φόβος. Ήταν μια τραγωδία αυτό που ζούμε. Φεύγουν από τα ξενοδοχεία, ακυρώνουν πτήσεις. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος αυτήν τη στιγμή. Υπήρχε παρουσία της αστυνομίας παντού. Φοβούνται ακόμη και γι' αυτή την πλευρά μη γίνει κάτι τέτοιο. Να φανταστείτε ήρθαν οι αστυνομικοί μέσα στο ξενοδοχείο και μας είπαν να μη βγούμε καλύτερα για κάποιες ώρες.

Θα καθόμουν εδώ πέρα άλλη μια εβδομάδα αλλά δυστυχώς φεύγω και εγώ αύριο λόγω των γεγονότων γιατί οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει έχουν ακυρωθεί εδώ πέρα. Οπότε πρέπει αναγκαστικά να γυρίσω και εγώ μετά από όλη αυτήν την τραγωδία».

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μπέλλα! Μάρτυρας στις φονικές εκρήξεις με τους 260 νεκρούς!

Στο νησί βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία καθησύχασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, με μηνύματα στο Instagram!

Η ίδια έγραψε: «Ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε για να δείτε αν είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Σρι Λάνκα για επαγγελματικούς λόγους. Λυπάμαι πραγματικά για όλο αυτό που συνέβη. Είναι τραγικό. Είμαι ασφαλής εντελώς μακριά από τα γεγονότα, στην άλλη πλευρά του νησιού. Σας ευχαριστώ πολύ». Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις... αλλά και ποιο πρόσωπο είναι αυτό που λείπει πάρα πολύ στην Ιωάννα Μπέλλα! Η ίδια το αποκάλυψε.

Η Ιωάννα Μπέλλα και οι αναρτήσεις για τις φονικές εκρήξεις στην Σρι Λάνκα!Η Ιωάννα Μπέλλα και οι αναρτήσεις για τις φονικές εκρήξεις στην Σρι Λάνκα!Η Ιωάννα Μπέλλα και οι αναρτήσεις για τις φονικές εκρήξεις στην Σρι Λάνκα!

Θύμα του διαδικτύου η Ιωάννα Μπέλλα! Το δημόσιο μήνυμα της...

Θύμα του διαδικτύου έπεσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Άγνωστοι της χάκαραν το προφίλ στο Instagram με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ευχαρίστησε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είπε πως για τρεις ώρες δεν μπορούσε να μπει στον λογαριασμό της.

«Καλησπέρα σε όλους. Για 3 ώρες δεν είχα πρόσβαση στο λογαριασμό μου και αυτό επειδή έπεσα θύμα hacking. Δυστυχώς το διαδίκτυο κρύβει κινδύνους που εγώ δεν τους φανταζόμουν. Θέλω να ευχαριστήσω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τη βοήθεια», έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα