Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Δεν τον αναγνωρίζετε!

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μπορείτε να βρείτε τον ηθοποιό που είναι το αγοράκι της κεντρικής φωτογραφία;

Δύσκολο το κουίζ! Διαβάστε παρακάτω...

Είναι ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος είχε βρεθεί και στο Survivor!

Ο ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας: «Γύρισε πίσω ο χρόνος για μια στιγμή και στο άξαφνο σταμάτημα του μου έφερε μνήμες ξεγνοιασιάς , αθωότητας , οικογενειακής ασφάλειας και αγάπης . Να χαίρεστε και να σας χαίρονται».

 Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό! Τι συνέβη;

Στέλιος Κρητικός: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το βιβλίο!

Πολυτάλαντος είναι ο Στέλιος Κρητικός, με κάθε του δουλειά να είναι εγγυημένη επιτυχία!

Μετά το πρώτο του παιδικό βιβλίο: "Όταν ο μικρό Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι", από τις εκδόσεις Λιβάνη- ο αγαπημένος ηθοποιός, έχει ξεκινήσει πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο επαγγελματικό του εγχείρημα!

Ο Στέλιος Κρητικός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη η σχολή και θεάτρου που ετοιμάζει!

"Το ραντεβού κλείστηκε , τα χέρια δόθηκαν και απο 1 Νοεμβρίου αυτός ο χώρος που (δεν) βλέπετε στο Π.Φάληρο θα στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τις δικές μου και τις γυναίκας μου . Μια σχολή Χορού και Θεάτρου !!!! Το καινούργιο παραμυθένιο ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα πάνε ολα καλά !!!!! #neosxoros #palaiofaliro #floisvos#katiapapadopoulou #stelioskritikos#survivor #survivor2018 #paterfamilias#papastroumf #fairytale #november"

Δείτε την ανάρτηση: