Master Chef Spoiler: Διέρρευσε κι άλλο όνομα παίκτη που αποχώρησε εκτός από τον Παντελή! (Bίντεο)

Ποιος έχει φύγει;

Master Chef Spoiler: Διέρρευσε κι άλλο όνομα παίκτη που αποχώρησε εκτός από τον Παντελή! (Bίντεο)

Spoiler από το Master Chef με παίκτη που έχει αποχωρήσει και τώρα βρίσκεται στο παιχνίδι!

Δεν είναι ο Παντελής! Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA TV Happy Day, έγινε η αποκάλυψη πως από τους τρεις παίκτες που είναι σήμερα υποψήφιοι για αποχώρηση δεν βρίσκονται στο παιχνίδι!

Αυτός δεν είναι ο Παντελής, του οποίου η φωτογραφία διέρρευσε, αλλά κάποιος εκ των Ζαχίρ και Θάνου!

Ποιος είναι; Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

MasterChef: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; (Βίντεο)

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο MasterChef παρακολουθήσαμε απόψε!

Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, ο Θάνος ήταν ο νικητής του Mystery box, ο οποίος και κλήθηκε να μοιράσει στην επόμενη δοκιμασία τα πιάτα που θα έφτιαχναν οι συμπαίκτες του, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε μύδια και χταπόδι.

Έτσι οι μισοί παίκτες θα έφτιαχναν πιάτα με χταπόδι και άλλοι μισοί με μύδια. Πάνος και Σπυριδούλα είχαν τα καλύτερα πιάτα με τη Σπυριδούλα να κερδίζει.

Τα χειρότερα πιάτα της δοκιμασίας είχε ο Παντελής, ο οποίος και είχε μια ατυχία αφού έσπασε ο κρόκος του αυγού που περιείχε, ο Ζαχίρ ο οποίος και δεν ενθουσίασε και ο Θάνος που είχε επίσης κάποιες αστοχίες. Εσείς ποιος λέτε ότι θα αποχωρήσει;

Master Chef: Η Ασημίνα... καβάλησε τον Πάνο! (Βίντεο)

Ένα καινούργιο... σκηνικό έγινε ανάμεσα σε Ασημίνα και Πάνο στο επεισόδιο του MasterChef!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την καινούργια δοκιμασία, οι δύο παίκτες μαζί με την Ιωάννα βγήκαν στον κήπο για πρωινή γυμναστική. Ο Πάνος άρχισε να κάνει push-ups με την Ασημίνα να τον δυσκολεύει. Τι έκανε;

Η παίκτρια, έκατσε πάνω του για περισσότερο βάρος, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί με χιουμοριστικό ύφος στον υποτιθέμενο γάμο τους που μπορεί να κάνουν εκτός παιχνιδιού.

Μπροστά στο σκηνικό ήταν η Ιωάννα η οποία ανέφερε μία επική ατάκα για την Ασημίνα: "Δεν ξέρω τι φασούλα με τον Πάνο η Ασημίνα αλλά άντεξε το σκυλί. Την ανέβαζε, την κατέβαζε, μια χαρά".