Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που προκάλεσε την αντίδραση του Τανιμανίδη!

Τι συνέβη;

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που προκάλεσε την αντίδραση του Τανιμανίδη!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη.

Τι συνέβη όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Η Δούκισσα Νομικού η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία την ώρα που άνοιξε μια καρύδα για να απολαύσει στο ταξίδι της στο Ντουμπάι με τον σύζυγό της.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε τάγκαρε και τον Σάκη Τανιμανίδη και γρήγορη ήταν η αντίδραση του! Έκανε repost την φωτογραφία και έγραψε «Ένας κοκοφοίνικας λείπει για να ολοκληρωθεί το σκηνικό».

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την με μαγιό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ,

καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Διαβάστε παρακάτω...


Το μοντέλο και παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και παρόλο που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, εξακολουθεί να κρατάει επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια φροντίζει την οικογένεια της, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Αυτήν τη φορά, η Δούκισσα Νομικού έβαλε το μαγιό της και βούτηξε στην πισίνα για να απολαύσει το πρώτο της μπάνιο για φέτος!

Μπορεί η θερμοκρασία της εποχής να μην θυμίζει σε τίποτα το καλοκαίρι, όμως η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι αρκετά θαρραλέα. Λίγος ήλιος ήταν αρκετός για να φορέσει το μαγιό της και να κάνει «μπλουμ» στην πισίνα.

Αρκετά χαλαρή και ευδιάθετη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, γράφοντας στη λεζάντα: "Πρώτο μπάνιο για φέτος", χωρίς ωστόσο να μας λέει που ακριβώς βρίσκεται!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ίδια φοράει ένα μαγιό με διάφορα print, λευκό καπέλο με λουλούδια και πίνει ένα δροσερό κοκτέιλ.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού έγκυος με μαγιό

Δούκισσα Νομικού - αποκλειστικό: Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Τα πιο ευχάριστα νέα! Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει η Δούκισσα Νομικού!

Δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού και πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο γραφείο του Youweekly.gr αυτή η χαρμόσυνη είδηση και έτρεξα αμέσως να σας την αποκαλύψω στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Δούκισσα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς την ήδη ευτυχία της ήρθε να ολοκληρώσει ο ερχομός ενός δεύτερου παιδιού, ενός δεύτερου καρπού από τον έρωτά της με τον άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν το μυστικό αυτό όσο πιο καλά μπορούσαν, αλλά τελικά τα νέα μαθεύονται γρήγορα στον κόσμο της showbiz!

Με ταχύτητα φωτός έμαθα κι εγώ, λοιπόν, το φύλο του μωρού και... δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν... κοριτσάκι!