Τατιάνα Στεφανίδου: Η μεγάλη επιθυμία και το μήνυμα! «Δίνω πόνο...»!

Τι θέλει η παρουσιάστρια πριν το Πάσχα;

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μεγάλη επιθυμία και το μήνυμα! «Δίνω πόνο...»!

Την επιθυμία της μοιράστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου λίγο πριν το Πάσχα και έστειλε το μήνυμα της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ανυπομονεί για τις πασχαλινές διακοπές που θα περάσει με το σύζυγό και τα παιδιά της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη της επιθυμία, η οποία δεν είναι άλλη από τις... διακοπές!

«Θέλω να φύγω διακοπές πριν της ώρας μου νομίζω», είπε, ενώ έγραψε στο Instagram: «Δίνω πόνο, δίπλα στο στούντιο με την μαργαρίτα στο χέρι! Θέλω και εγώ διακοπές».

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Ο γιος τους μεγάλωσε και κάνει χαμό στο Instagram!

Ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου έχει μεγαλώσει πολύ, είναι κούκλος και κάνει χαμό στο Instagram.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος έχε το ίδιο όνομα με τον μπαμπά του, είναι πλέον 20 ετών. Διαβάστε παρακάτω...

undefined

Αν μπει κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δει πόσο γοητευτικός έχει γίνει! Είναι ψηλός όπως ο μπαμπάς του, Νίκος και έχει πάρει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πρόσωπού της μητέρας του, Τατιάνας.

undefined

undefined

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι τους στη Κηφισιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ η σχέση τους δεν τους αρέσει να προβάλλεται στα μέσα!

Το ζευγάρι έχει δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει καταφέρει πάρα πολλά, ενώ το βασικότερο είναι ότι έχει χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, τη Λυδία και τον Νικόλα. Διαβάστε παρακάτω....

Το Youweekly.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπερπολυτελέστα του σπιτιού τους στην Κηφισιά.

Δείτε παρακάτω:

Το 2011 πήραν την απόφαση να αγοράσουν ένα οίκημα, σύγχρονης αρχιτεκτονικής στην Κηφισιά, το οποίο είναι πανέμορφο,όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια αρκετές φορές μοιράζεται στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, όπου ή μαγειρεύει ή χαλαρώνει στο σπίτι της.

Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους.