«Είχα παραισθήσεις! Είδα ότι πέθανα και…»! Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Τα λόγια της ανατριχιάζουν!

«Είχα παραισθήσεις! Είδα ότι πέθανα και…»! Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! «Είχα παραισθήσεις! Είδα ότι πέθανα…» εξομολογήθηκε και ανατριχιάζει.

Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έπαιξε στην Επίδαυρο. Διαβάστε παρακάτω...

«Την πρώτη φορά που θα έπαιζα στην Επίδαυρο ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Με πήρε όμως ο φόβος και έπαθα επί σκηνής πανικό. Έκανα το μονόλογό μου σε κατάσταση πανικού, είδα και κάποια παράξενα πράγματα, είχα μια παραίσθηση. Είδα ότι πέθανα και άφησα πίσω μου τα ρούχα μου και τα έβλεπα πίσω μου καθώς έφευγα και δεν μπορούσα να φύγω, με τραβούσε μια δύναμη προς το κέντρο. Σαν εφιάλτης, σαν όνειρο, προσπαθούσα να απομακρυνθώ…», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Φιλιππίδου.

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου

Σοκάρει αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! «Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου...τρομάζω με την εικόνα μου»!

Σοκάρει με την εξομολόγηση της αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! «Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου...τρομάζω με την εικόνα μου», δήλωσε.

Δεν θέλει όπως δήλωσε να βλέπει τον εαυτό της ούτε στην τηλεόραση αλλά ούτε και στις φωτογραφίες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Μίνα Αδαμάκη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το πρωινό.

«Είχα σκεφτεί να αλλάξω κάτι πάνω μου, αλλά δεν το τόλμησα, λίγο με τρόμαζε και τώρα είναι αργά για να το κάνω. Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες ή στην τηλεόραση, τρομάζω με την εικόνα μου. Στις Τρεις Χάριτες ανάγκασα τον εαυτό μου να με δω για να μπορέσω να διορθώσω τα λάθη μου.Αυτό που συνέβαινε με τις Τρεις Χάριτες είναι σαν αυτό που γινόταν παλιά με τους ηθοποιούς του σινεμά, μας κυνήγαγαν στο δρόμο. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, έτσι για να έρθω στην Αθήνα αναγκάστηκα να περάσω στη Νομική. Η μητέρα μου ήρθε στο θέατρο, ο πατέρας μου δεν ήρθε ποτέ. Το πήρε πολύ βαριά. Κάποια στιγμή με απασχόλησε το να κάνω παιδί, αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαι γι’ αυτό», αποκάλυψε.

undefined

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής - ηθοποιός, σήμερα είναι αγνώριστος!

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής - ηθοποιός που έκανε μεγάλη επιτυχία, σήμερα είναι τελείως αγνώριστος!

Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι; Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για τον Δημήτρη Πουλικάκο, ο οποίος πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις!

Χθες ωστόσο, έδωσε το παρών στον κινηματογράφο Τριανόν για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κώμα μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

undefined

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και απαθανάτισε τον Δημήτρη Πουλικάκο να ποζάρει με γυαλιά και μούσι.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος, υπήρξε ροκάς με χαρακτηριστική φωνή που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και αγαπήθηκε από τον κόσμο.Είχε ραδιοφωνική εκπομπή με το ψευδώνυμο «θείος Νώντας», ενώ έπαιξε σε πολλές ελληνικές ταινίες και σήριαλ.

undefined