Βίκυ Κάβουρα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου και η απάντηση στην Ηλιάδη! (Βίντεο)

«Δεν ξέρω γιατί με έμπλεξαν...»!

Βίκυ Κάβουρα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου και η απάντηση στην Ηλιάδη! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και απάντησε στην Αγγελική Ηλιάδη μετά την δήλωση της ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλα και δεν έκρυψε τίποτα. Διαβάστε παρακάτω...

Είχε γίνει μεγάλος ντόρος με τα δημοσιεύματα που είχαν κάνει την εμφάνιση τους και ήθελαν η Βίκυ Κάβουρα να είναι η αιτία που η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου χώρισαν.

Μάλιστα, η μητέρα του ποδοσφαιριστή είχε πάρει θέση κάνοντας μια απίστευτη επίθεση στην τραγουδίστρια.

Δείτε τι είπε η Βίκυ Κάβουρα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βίκυ Κάβουρα: Την ρώτησαν για τον Γκέντσογλου και έγινε έξαλλη! Το δημόσιο ξέσπασμα!

Έξαλλη έγινε η Βίκυ Κάβουρα on camera όταν ρωτήθηκε για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η ξανθιά ηθοποιός μόλις άκουσε την ερώτηση που της έγινε, ξέσπασε. Διαβάστε παρακάτω...

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» στο Open, όταν βρέθηκε σε εγκαίνια γνωστού νυχτερινού κέντρου.

«Τόση ώρα που μιλούσαμε για τα φαγητά, τα θρίλερ και όλα αυτά, πέρασα πολύ ωραία. Τώρα θα πάω μέσα να χορέψω και δεν θα μου χαλάσετε τη διάθεση εσείς. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Θέλω να πάω να χορέψω, ευχαριστώ πολύ!» ανέφερε η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες βγήκαν δημοσιεύματα πως η Βίκυ Κάβουρα ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Ηλιάδη - Γκέντσογλου, ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το γνώριζε.

undefined

Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση-φωτιά μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη!

Η Βίκυ Κάβουρα λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της ηθοποιού με τον Σάββα Γκέντσογλου, έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα!

Η ηθοποιός έδειξε τη στάση της. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της ανέφερε πως γνώριζε τη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε παράλληλη σχέση με την ηθοποιό.

Στη συνέχεια ο Γκέντσογλου απάντησε πως: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφοντας και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».

Μετά απ΄ όλα αυτά η Βίκυ Κάβουρα έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram! Συγκεκριμένα η ηθοποιίος πόσταρε μία χαμογελαστή φωτογραφία και έγραψε: «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει».

Βίκυ Κάβουρα: Το μήνυμά της μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου!