MasterChef: Παίκτρια αδειάζει το ριάλιτι! «Κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο...»!

Τα απίστευτα καρφιά για το παιχνίδι!

MasterChef: Παίκτρια αδειάζει το ριάλιτι! «Κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο...»!

Πρώην παίκτρια του MasterChef άδειασε το ριάλιτι σε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ tv μετά την αποχώρηση της, λέγοντας πως κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια.

Αναφέρθηκε στη εμπειρία της στο παιχνίδι του Star, ενώ δεν δίστασε να πει πως πίστευε πως θα έπαιζαν δίκαια. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου!

Πώς αποφασίσατε να τα αφήσετε όλα πίσω για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής;

Είμαι από τα 24 μου καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και στα 50 μου αποφάσισα ότι, παρόλο που με γεμίζει αυτό το επάγγελμα και αγαπώ πολύ την επαφή με τα παιδιά, η μαγειρική είναι ένα νέο πάθος που δεν το είχα ποτέ αναπτύξει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Ήταν λίγο ρίσκο, αλλά αυτό σημαίνει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να τολμάς.

Υπήρξε κάτι που σας φόβιζε;

Η λέξη φόβος δεν είναι η σωστή. Είχα κάποιους δισταγμούς για το ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής, αλλά αυτή για μένα ήταν η πρόκληση, το να ξεπεράσω τα όρια τα δικά μου και να βγω στον φακό και στον κόσμο.

MasterChef Ελίζαμπεθ

Κάτι που δεν περιμένατε να αντιμετωπίσετε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού;

Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό και πολλοί θέλουν να φτάσουν στο έπαθλο. Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός. Πίστευα ότι θα παίζαμε πολύ πιο δίκαια.

Δηλαδή κάποιοι προσπαθούσαν να αναδειχθούν και με άλλους τρόπους;

Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο τι θα έκαναν για να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν. Δεν τους κρίνω, απλώς εγώ είχα άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι.

Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος του Master Chef: «Είχα φάει ξύλο και με έβριζαν!» (Βίντεο)

O Xαράλαμπος του Master Chef συγκλόνισε σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως επί τρία χρόνια έτρωγε ξύλο και άκουγε βρισιές!

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού μαγειρικής του STAR είχε πέσει θύμα bullying! Διαβάστε παρακάτω...

Συνέντευξη στο Οmega έδωσε ο Χαράλαμπος του Master Chef και έκανε γνωστή την ιστορία bullying που είχε βιώσει.

Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος», ανέφερε ο Χαράλαμπος.

Στη συνέχεια ο γνωστός και ως «Εν Κουλί», είπε: «Είχα δύο επιλογές: ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα».