Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Αυτή είναι η αλήθεια!

Τι συμβαίνει;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Αυτή είναι η αλήθεια!

Για το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλέιου! Μένει ή φεύγει από τον σταθμό η παρουσιάστρια; Ποια είναι η αλήθεια; Τι θα συμβεί με το Πάμε Πακέτο;

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο tv Έθνος και με αφορμή το συμβόλαιο της με τον Alpha που λήγει το φετινό καλοκαίρι αναφέρθηκε σε όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Το συμβόλαιό σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha;

Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμη. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από αλλού.

Δηλαδή;

Και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Βίκυ Χατζηβασιλείου alpha tv

Γενικά στις διαπραγματεύσεις σας σε θέματα συμβολαίων είστε ευέλικτη;

Μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδείξει η πορεία μου. Είμαι άνθρωπος που συζητά και προσαρμόζεται, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το όριο είναι η μη προσβολή της δουλειάς και της προσωπικότητάς μου.

Θεωρητικά λοιπόν αν σας γίνει μια πρόταση με ακόμη μία μείωση χρηματικών απολαβών, ενδεχομένως θα τη συζητούσατε;

Το να υπάρξει από το κανάλι μια πρόταση μείωσης αποδοχών δεν τη θεωρώ δελεαστική για να παραμείνω στο δυναμικό του μετά τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια ξέρουμε πως σας έγιναν προτάσεις από άλλους σταθμούς. Υπήρξε εκ των υστέρων πρόταση που απορρίψατε και το μετανιώσατε;

Είμαι πολλά χρόνια στον Alpha και έχω παραμείνει στο κανάλι με απόλυτη συνείδηση των καταστάσεων. Θεωρώ τον Alpha οικογένειά μου, αλλά ξέρετε κάποιες φορές δημιουργούνται και ενδοοικογενειακές διαφορές. Εάν προκύψουν τέτοιες, θα δω πώς θα τις διαχειριστώ. Πάντως, όπως ξέρετε μέχρι στιγμής στα… ενδοοικογενειακά είμαι καλή (γέλια).

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξαναχτυπά με απίθανο χορό που θα συζητηθεί!

H Βίκυ Χατζηβασιλείου διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και το κάνει μεσ σκληρή γυμναστική.

Εκτός της γυμναστικής κάνει και χορό και το... έχει! Καθώς μην ξεχνάμε και το καυτό τσιφτετέλι στο γάμο της Μαρίας Μενούνος. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια του Alpha σχεδόν καθημερινά μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Έτσι και πριν λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα μαθήματα χορού που έκανε! Αν παρατηρήσει κάποιος το βίντεο θα πει ότι ακόμη και αυτό το χορό τον κάνει άψογα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια»!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιος ένιωσε που άλλαξε ώρα η εκπομπή της στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Νιώσατε απογοήτευση, όταν σας άλλαξαν ημέρα προβολής;

«Δεν θα το χαρακτήριζα απογοήτευση. Είναι αναστάτωση, καθώς πρέπει να ανασυνταχθείς και να μαζέψεις τον κόσμο σου, σ' ένα καινούργιο ραντεβού».

Νιώθετε δικαιωμένη, κρίνοντας από το αποτέλεσμα;

«Ευτυχώς, στο νέο ραντεβού ήρθε ο κόσμος. Δεν πήγα μόνη μου».

Δέκατη τέταρτη σεζόν... Πώς διαχειρίζεστε τη συναισθηματική φόρτιση;

«Αυτή είναι η ζωή. Σύνθεση αντιθέσεων. Δεν μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά, αν δεν έχεις βιώσει τη στενοχώρια. Δεν μπορείς να συνδεθείς με το καλό, αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κακό. Όλα είναι δίπολα σε αυτή τη ζωή».

Η φθορά αφήνει ανέγγιχτη την εκπομπή;

«Και όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνει αριθμητικά το κοινό μας».

undefined