Γιώργος Αγγελόπουλος: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια στο Instagram! Τι συνέβη;

Οι δύσκολες ώρες...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια στο Instagram! Τι συνέβη;

Δημόσια έκκληση για βοήθεια στο Instagram έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor και ηθοποιός του Τατουάζ είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Διαβάστε παρακάτω...

Με μια φωτογραφία στα Instastories του ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τον μικρό Νικόλα.

Ο 10χρονος, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικονομική ενίσχυση είναι πολύτιμη.

Γιώργος Αγγελόπουλος έκκληση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το Τατουάζ!

Και όμως σας έχω ρεπορτάζ βόμβα! Ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα που θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το Τατουάζ;

Έχω στα χέρια μου όλες τις λεπτομέρειες και θα σας τις αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω....


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει σε πολύ δημοφιλές πρόγραμμα του Alpha! Μάλιστα, ο ρόλος του αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και η συμμετοχή του θα συζητηθεί!


Ο λόγος για το Σόι σου, στο οποίο θα εισβάλλει από τις 13 Μαΐου! Τα γυρίσματα μάλιστα, έχουν ξεκινήσει σήμερα και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς! Ο τίτλος του επεισοδίου είναι «Alter ego», σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη!


Όσο για την πλοκή; Η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα και ως Ντάνο και οι Χαμπέποι κάνουν χαμό! Ε, ρε γλέντια!

Αλήθεια, τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για το Σόι σου, τις έχετε διαβάσει;

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγριος καυγάς! Του ούρλιαζε: "Αποφάσισε τι θα κάνεις!"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν έναν πολύ άγριο καυγά και η παρουσιάστρια του ούρλιαζε "Αποφάσισε τι θα κάνεις!".

Τρίτο πρόσωπο, τρίτη γυναίκα υπήρξε στην σχέση τους και ο Ντάνος έχει βρεθεί σε ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλημμα!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την Ντορέττα, χωρίς όμως να έχουν τελειώσει την σχέση τους, κι έχει έρθει κοντά λόγω του Τατουάζ με την Δανάη Παππά.

Τίποτα ερωτικό δεν συμβαίνει μεταξύ τους, και είναι επιβεβαιωμένο εδώ στο Vanda's! Η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και ο Ντάνος απλά νιώθει πολύ οικία μαζί της, όμως η Ντορέττα με αυτά που βλέπει ζηλεύει και όπως μου ανέφερε η πηγή μου του έκανε μεγάλο καυγά...

Το ζευγάρι προσέχει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες, αλλά σε μια πρόσφατη έξοδό τους όταν βρίσκονταν στο γκαράζ για να μπουν στο αυτοκίνητο δεν παρατήρησαν πως τριγύρω υπήρχαν αδιάκριτα βλέμματα και... άρχιζε και ούρλιαζε η παρουσιάστρια στον, πλέον, ηθοποιό και συγγραφέα, "Αποφάσισε τι θα κάνεις!".

Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους;

Η Ντορέττα είδε στο κινητό του Αγγελόπουλου ένα μήνυμα από την Δανάη Παππά και...ζήλεψε υπερβολικά θέτοντάς του τελεσίγραφο!

Ο Ντάνος μετά από αρκετή ώρα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατάφερε να της εξηγήσει ότι δεν τρέχει τίποτα και μπήκαν στο αμάξι κι έφυγαν...

Το ζευγάρι είναι μαζί και... ευτυχισμένο όσο μπορεί!