Σίσσυ Χρηστίδου: Έσπασε την σιωπή της για τον χωρισμό από τον Μαραντίνη! «Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη...»!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και συγκίνησε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έσπασε την σιωπή της για τον χωρισμό από τον Μαραντίνη! «Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη...»!

Την σιωπή της έσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα, μιας και έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πει δυο λόγια για το γεγονός αυτό.

«Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή η στιγμή. Ήθελα να σας πω λοιπόν, ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενωμένοι, είδαμε τελικά, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αποφασίσαμε σαν ζευγάρι πως δεν θα είμαστε πια μαζί.

Θα είμαστε όμως σαν οικογένεια, οικογένεια αγαπημένη, ότι και να γίνει και ότι και να συμβεί για τα δύο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατάνε μαζί και πάντα θα μας κρατάνε στον ίδιο δρόμο. Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα και γενικότερα δεν μεγάλωσε μέσα σε τέτοιο περιβάλλον, αφού οι γονείς μου είναι ακόμα μαζί και πάρα πολύ αγαπημένοι, οι παππούδες μου το ίδιο…

Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω και το τι πρέπει να κάνω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι μέσα από τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκάς, ότι αυτό θα είναι για πάντα και όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, κάτω από μία διαφορετική συνθήκη αλλά με την ίδια αγάπη, την ίδια στοργή και αφοσίωση.

Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Είμαστε και οι δύο χαμένοι μέσα σε αυτό, αφού ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν ένα και θέλουμε και εμείς τον χρόνο και τον χώρο μας για να δούμε πως μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό για εμάς και τα παιδιά μας»

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η φωτογραφία κόλαφος του ζευγαριού μετά το χωρισμό!

Μια φωτογραφία κόλαφος έρχεται στην επιφάνεια, μετά τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ποια είναι η ιστορία όμως πίσω από την κοινή φωτογραφία του ζευγαριού;

Χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή πήραν την απόφαση να χαράξουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει και 2 παιδιά.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού μια φωτογραφία από το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα, έχει από πίσω της ιστορία.

Συγκεκριμένα, στις 29 Μαΐου του 2015 ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την Σίσσυ Χρηστίδου από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», που είχε βρεθεί καλεσμένος.

undefined

Αυτή η φωτογραφία ήταν η αφορμή να ξεσπάσουν οι φήμες πως το ζευγάρι είναι μαζί! Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ήδη μαζί όταν τράβηξαν την φωτογραφία, αλλά κρατούσα την σχέση τους κρυφή.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Και όμως έχουμε επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι και μια φωτογραφία ντοκουμέντο το αποδεικνύει!

Εγώ φυσικά στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο αλλά και τις λεπτομέρειες!

Τι κι αν όλοι μείναμε εμβρόντητοι με την είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από σχεδόν μια δεκαετία γάμου; Εμένα πηγή μου, μου τόνισε ότι εθεάθησαν ξανά μαζί και μάλιστα σε κοινή έξοδο!


Έψαξα λοιπόν, έκανα την έρευνά μου και είδα ότι η πηγή μου... έλεγε 100% την αλήθεια! Σίσσυ και Θοδωρής είναι για Πάσχα στην Θεσσαλονίκη και η απόδειξη ήρθε μέσα από - πού αλλού- το Instagram!


Συγκεκριμένα, μετά την είδηση του χωρισμού, το πρώην ζευγάρι δέχτηκε πολλά σχόλια. Ανάμεσα λοιπόν στα πολλά σχόλια που δέχτηκε υπάρχει και ένα που αποκαλύπτει την κοινή τους έξοδο μετά τον χωρισμό. Έψαξα και βρήκε ότι χρήστης του Instagram έγραψε πως τους συνάντησε σε παιδότοπο στη Θεσσαλονίκη: «Τους είδα χθες σε παιδότοπο αγαπημένους, εδώ στη Θεσσαλονίκη».

Η φωτογραφία που αποδεικνύει την επανασύνδεση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη
Η πηγή μου, λοιπόν, που είναι πολύ κοντά σε Σίσσυ - Θοδωρή μου τόνισε: «Πράγματι, τους είδαν στη Θεσσαλονίκη γιατί εδώ είναι! Σίσσυ και Θοδωρής έχουν άψογη σχέση και μπορεί να χώρισαν ως ζευγάρι, αλλά παραμένουν πάνω από όλα γονείς! Οι διαδικασίες για το διαζύγιο έχουν ξεκινήσει, είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περνούν τις γιορτές όλοι μαζί σαν οικογένεια, ούτε ότι έχουν τσακωθεί άσχημα, όπως γράφεται! Έχουν άψογες σχέσεις γιατί σαν γονείς είναι πολύ αγαπημένοι»! Αυτά λοιπόν, από εμένα, για να μην ακούτε φήμες...

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόφαση "βόμβα" μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Μια απόφαση βόμβα πήρε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ζευγαριού στο instagram μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά! Τώρα ο Θοδωρής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που, όσο να 'ναι, θα στεναχωρήσει πολύ την παρουσιάστρια αλλά, πρέπει να γίνει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σας αποκαλύπτω με μεγάλη σιγουριά πως ο τραγουδιστής έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρει νέο σπίτι!

Προφανώς, το ζευγάρι δεν θα μείνει μαζί αφού το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι τα παιδιά τους! Θα κάνουν τα δικά τους βήματα σιγά, σιγά, ο καθένας όπως νομίζει! Η πηγή μου, μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, πως ο Θοδωρής άφησε την παρουσιάστρια του OPEN να κρατήσει μαζί με τα παιδιά το σχετικά νέο τους σπίτι στα βόρεια προάστια - αφού πριν ένα χρόνο περίπου είχαν μετακομίσει οικογενειακώς - κι εκείνος ξεκίνησε να ψάχνει νέα κατοικία! Μπορεί η απόφαση του διαζυγίου να ήταν κοινή αλλά και πάλι είναι στενάχωρο το γεγονός να βλέπεις τον άνθρωπο που ήταν επί 13 χρόνια δίπλα σου να μαζεύει τα πράγματά του και να ξεκινάει μαι καινούργια ζωή...

Πληροφορίες μου, μάλιστα λένε πως ο τραγουδιστής έχει δείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα... αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Θα μάθω περισσότερα σίγουρα και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρεις μήνες "κόλαση" και το δράμα πίσω από το χαμόγελό της! Αποκλειστικό...

Σήμερα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όσα δεν ξέρει κανείς για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους τρεις μήνες "κόλαση" που πέρασε! Ποιο το δράμα που έκρυβε πίσω από το χαμόγελό της;

Σα βόμβα έσκασε ο χωρισμός της παρουσιάστριας του OPEN το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, και στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω τις δύσκολες στιγμές που περνούσε το ζευγάρι λίγο πριν δώσει το τέλος.

Με το που έμαθα τα άσχημα μαντάτα κίνησα γη και ουρανό για να γνωρίσω όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες και... προφανώς τα έμαθε όλα! Το δράμα στο σπίτι τους έχει ξεκινήσει εδώ και ένα εξάμηνο αλλά τα πράγματα επιδεινώθηκαν πολύ το τελευταίο τρίμηνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο μέσα από το περιβάλλον του ζευγαριού, καυγάδες υπήρχαν πάντα όπως συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι. Η φθορά του χρόνου δεν πέρασε χωρίς να τους ακουμπήσει! Στην αρχή, υπήρχαν εντάσεις για πολλά μικροπράγματα και πολλές φορές οι δυο τους έβαζαν τον εγωισμό πάνω από όλα! Υπήρχαν και μέρες που ο Θοδωρής έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε μετά από αρκετές ώρες, όταν χαλάρωνε και όλα ήταν καλά.

Το τελευταίο τρίμηνο, όμως, οι καυγάδες ήταν πολύ πιο έντονοι και υπήρχαν και πολλές μέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που ο Θοδωρής έμενε εκτός σπιτιού και δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους!

Αυτές οι εντάσεις, που ξεπερνούσαν τα όρια και οι δυο τους καταλάβαιναν πως μπορεί να επηρεάσουν και τα παιδιά, ήταν που τους οδήγησαν, σύμφωνα με πηγή μου στο να ρίξουν τίτλους τέλους στην επί τόσα χρόνια κοινή τους ζωή!

Ήθελαν και θέλουν το καλό των παιδιών τους και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε πολύ ήρεμα! Η απόφαση ήταν από κοινού! Απλά σαν δυο πολιτισμένοι άνθρωποι έκατσαν, έβαλαν τα πράγματα κάτω και αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι και πως το καλύτερο για όλους είναι να πάρουν διαζύγιο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρεις μήνες

Μετά την είδηση του χωρισμού τους, μάλιστα, η Σίσσυ έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα στα social media! Συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία η οποία και έγραφε:

«Νηστέψτε από τον φθόνο, την κακία, το μίσος, την υποκρισία, το ψέμα, τη ρουφιανιά, την προδοσία. Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό! Ούτε το τυρί, ούτε τα αυγά, ούτε το λάδι…».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δήλωση όλο νόημα για τον γάμο πριν τον χωρισμό της με τον Μαραντίνη!

Λίγο πριν το χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η παρουσιάστρια είχε κάνει μία δήλωση γεμάτη νόημα για τον γάμο.

Η αδημοσίευτη συνέντευξη...

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και σε μια συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία δημοσιεύτηκε τώρα, αναφέρθηκε στο μυστικό που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να επιστρέψετε στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία; «Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Όταν πλέον ένιωσα ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε μια εκπομπή, και είχα το ελεύθερο και από τους συντελεστές της να το κάνω, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να πω «ναι». Δεν κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ταυτοχρόνως ασφαλής, καθώς οι άνθρωποι στη διοίκηση του OΡΕΝ είναι ακριβώς αυτοί που θα ήθελε κάθε παρουσιαστής».

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα διαπιστώνετε αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο; «Τις αλλαγές τις συναντώ καθημερινά. Η τηλεόραση άλλαξε, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό. Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αργότερα με τη Ναταλία Γερμανού, ζούσαμε ανέμελες καταστάσεις. Όλα κυλούσαν αυτόματα, δουλεύαμε πολύ, αλλά περνούσαμε καταπληκτικά. Ήμασταν παρέα, υπήρχε χημεία και αυτό όντως έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα δεν το συναντάς εύκολα αυτό».

Το «Έλα, χαμογέλα» σημειώνει ανοδική πορεία. Πού την αποδίδετε; «Είμαι ευτυχής διότι έχουμε καταφέρει να δεθούμε και τηλεοπτικά, αλλά και στην πραγματική ζωή. Με όλους κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, οπότε στον αέρα δεν υπάρχουν επιτηδευμένα αστεία και καταστάσεις. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο, μια και γι’ αυτούς είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα».

Σας απασχολεί ποιοι βρίσκονται «απέναντί σας» τις ίδιες ώρες; Γενικότερα, σας απασχολούν ο ανταγωνισμός και τα νούμερα; «Με απασχολoύν φυσικά. Δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην ασχολείσαι με τα νούμερα. Είναι ένας από τους δύο τρόπους για να ελέγξεις το αποτέλεσμα της δουλειάς σου. Ο άλλος, ο οποίος είναι μη μετρήσιμος, είναι τα σχόλια και η αγάπη του κόσμου. Ωστόσο δεν μπορώ να σου πω ότι με προσδιορίζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Με καθοδηγούν, αλλά ως εκεί».

Τι σας αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση και ποιους «αγαπάτε» τη φετινή σεζόν να παρακολουθείτε; «Λόγω της δουλειάς που κάνω, προσπαθώ να βλέπω τα πάντα. Ωστόσο δεν είναι πολύ εύκολο, καθώς τα πρωινά βρίσκομαι στο γραφείο. Οι βραδινές ώρες είναι αυτές που σίγουρα θα κάνω ζάπινγκ. Επιδιώκω να βλέπω όμως τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά. Θεωρώ ότι δικαίως βιώνει τη φετινή του επιτυχία».

Και τι δεν βλέπετε με τίποτα; «Υπάρχουν εκπομπές που δεν παρακολουθώ και δεν μου αρέσουν, αλλά, καθώς βρίσκομαι στην τηλεόραση, θα ήταν αντιεπαγγελματικό να τις αναφέρω».

Ιδανικά, τι θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση; Ίσως κάποιο όνειρο που δεν έχετε ακόμα εκπληρώσει… «Έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι το πρωινό είναι αυτό που θέλω να κάνω. Μου ταιριάζει πολύ, νιώθω ο εαυτός μου. Επίσης αυτό που ήθελα πολύ και βγήκε από τη λίστα μου ήταν το youtube channel. Το γεγονός ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω, χωρίς περιορισμό στο χιούμορ και στον αυθορμητισμό, είχε θεαματικό αποτέλεσμα. Δημιουργικά λοιπόν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση και κάνω ακριβώς αυτά που θέλω!»

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν, πιστεύετε πως θα συνεχίσετε και του χρόνου; «Μακάρι… Όλοι στο «Έλα, χαμογέλα» έχουμε και τη διάθεση και την απεριόριστη όρεξη να συνεχίσουμε».

Εάν σας πρότειναν κοινή εκπομπή με τον σύζυγό σας; «Μας έχει προταθεί αρκετές φορές, αλλά το έχουμε απορρίψει ως ενδεχόμενο».

Τη μόνιμη ενασχόληση κάποιων με τη… ζυγαριά σας πώς την αντιμετωπίζετε; «Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, καθώς πάντα είχα τα πάνω μου και τα κάτω μου. Αλλά έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και να το αντιμετωπίζω με γνώμονα την υγεία».

Όταν πρόκειται για άντρες παρουσιαστές, ελάχιστα τα υπόλοιπα ΜΜΕ ασχολούνται με την εμφάνιση και τα κιλά τους, ενώ απαιτείται από τις γυναίκες να είναι πάντα άψογες, αδύνατες και χωρίς ρυτίδες! Δεν είναι κάποιου είδους ρατσισμός; «Αυτό αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα εδώ και δεκαετίες. Είμαι υπέρ της άποψης ότι μια γυναίκα πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της για να νιώθει όμορφη η ίδια. Για μια γυναίκα, όταν είναι περιποιημένη και νιώθει όμορφα, σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα το νούμερο της ζυγαριάς της. Το παν είναι η αυτοπεποίθηση, η οποία πηγάζει από μέσα μας».

Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο; «Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός».

Μοιράζεστε προβλήματα υγείας της οικογένειάς σας ή ευαίσθητα θέματα, όπως η απώλεια του μωρού σας. Πώς αποφασίσατε να προβαίνετε σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις; Υπάρχει σε αυτό ένα κόστος; «Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας».

Σε σχόλια που έχουν γίνει εναντίον σας, ο σύζυγός σας σας έχει υπερασπιστεί και έχει πάρει θέση. Είναι αυτός ένας από τους λόγους που μπορεί να κάνει δυνατότερη τη σχέση ανάμεσα σε δύο συζύγους; «Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές».