Απίστευτο ξέσπασμα από πασίγνωστη τραγουδίστρια! «Τι πρόβλημα έχετε με το μόριο του γιου μου;»!

Κάλεσαν την πρόνοια για να της πάρουν τα παιδιά!

Απίστευτο ξέσπασμα από πασίγνωστη τραγουδίστρια! «Τι πρόβλημα έχετε με το μόριο του γιου μου;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια λόγω των σχολίων που δέχτηκε για το μόριο του γιου της.

Αφορμή μια οικογενειακή τους φωτογραφία με τον γιο της να είναι γυμνός. Διαβάστε παρακάτω...

Η Pink διέγραψε την φωτογραφία και τη δημοσίευσε ξανά κρύβοντας το μόριο του γιου της και έγραψε στη λεζάντα: “Πραγματικά έχετε κάποιο πρόβλημα όλοι σας εκεί έξω. Τι στο καλό έχετε πάθει και ασχολείστε με το μόριο του γιου μου; Πραγματικά είστε σοβαροί; Όπως κάθε φυσιολογική μαμά στην παραλία, δεν πρόσεξα ότι ο γιος μου έβγαλε την πάνα του. Την φωτογραφία την διέγραψα, επειδή πραγματικά είστε αηδιαστικοί όλοι σας και αυτή τη φορά απενεργοποιώ τα σχόλια κουνώντας το κεφάλι μου σε όλους τους μαχόμενους διαδικτυακούς πολεμιστές, που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιό τους. Είστε αρνητικοί άνθρωποι και γεμίζετε αρνητική ενέργεια τις ζωές των άλλων. Πραγματικά δεν πάτε καλά. Ορίστε μια φωτογραφία μου τη στιγμή που αιχμαλώτισα έναν πελεκάνο και που βασάνισα για ώρες, πριν του τρίψω στη μούρη το μόριο του γιου μου”!

Απίστευτο ξέσπασμα από πασίγνωστη τραγουδίστρια

Λίγες ημέρες αργότερα, η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen Degeneres και αποκάλυψε πως μετά την επίθεση που δέχτηκε, αποφάσισε να μην δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες των παιδιών της: “Υπήρχε ένα πελεκάνος, πέταξε στο δωμάτιό μας. Πέρασε μαζί μας δύο ώρες… ήταν απίστευτη εμπειρία για την οικογένειά μου. Και έχω ένα δίχρονο. Στα δίχρονα δεν αρέσει να φορούν αδιάβροχες πάνες και κάποια στιγμή την έβγαλε. Δεν σκέφτομαι όπως οι άλλοι. Είμαστε οικογένεια. Ζούμε σε μια φάρμα. Τα παιδιά μου είναι γυμνά, αυτή είναι η πραγματικότητα! Οι άνθρωποι το παρατράβηξαν. Κάποιοι είπαν θα ειδοποιήσουν την πρόνοια επειδή δεν φορούσε πάνα και πώς τολμά κάποιος να σκεφτεί τόσο αηδιαστικά πράγματα; Έκλαψα πολύ μετά από αυτό επειδή μου αρέσει να δείχνω στον κόσμο πώς περνώ με την οικογένειά μου. Είναι η περηφάνια μου. Είμαι περισσότερο περήφανη για τα παιδιά μου παρά για ο,τιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου! Απλά θα σταματήσω να δημοσιεύω φωτογραφίες ους. Δεν θα το κάνω πια. Δεν θα βάλω ποτέ ξανά φωτογραφίες τους”.

Για σαφάρι στην Νότια Αφρική γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Τις διακοπές της στην Νότια Αφρική απολαμβάνει Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η ίδια βρέθηκε στην μαγευτική χώρα για να κάνει σαφάρι.

Για ποια μιλάμε;

Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό show του ΑΝΤ1 «Fame Story» το 2005. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο και απολαμβάνει στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να ταξιδέψει για σαφάρι στην Νότια Αφρική.

Νάνσυ Αλεξιάδου διακοπές στην Νότια Αφρική

Ευχάριστα νέα! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει δίδυμα!

Δίδυμα περιμένει αγαπημένη, γνωστή τραγουδίστρια και τα ευχάριστα νέα αποκαλύφθηκαν!

Η ίδια είχε κρατήσει κρυφό το γεγονός, ωστόσο, το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στα social media.

Ο λόγος για την Φανή Δρακοπούλου που ετοιμάζεται που ανυπομονεί να υποδεχθεί τα μωράκια της, μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε τα καροτσάκια που αγόρασε για τα παιδάκια της, τα οποία σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της.

undefined

undefined