Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Θα βρίσκεται εκτός των τηλεοπτικών πλατό!

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε με ένα δημόσιο μήνυμα η παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού πλατό.

Η φωτογραφία μέσα από το ιατρείο.

Μια τροχαντηρίτιδα στο ισχίο και μια έντονη ισχιαλγία αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια του STAR με αποτέλεσμα να κάνει καθημερινές φυσικοθεραπείες.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Το δημόσιο μήνυμα της!

Τροχαίο ατύχημα είχε πασίγνωστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόραση και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ένα δημόσιο μήνυμα.

Τι συνέβη;

Τροχαίο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, τράκαρε και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

«Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! και ακόμα… περιμένω….», έγραψε.

Ελένη Τσαγκά τροχαίο

undefined

Σοκ! Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας τoυ Open!

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας του Open!

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

Μίνα Καραμήτρου

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφία:

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου