Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής έχασε στοίχημα και πρέπει να βγει γυμνός στο Σύνταγμα!

Τι λέτε θα το κάνει;

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής έχασε στοίχημα και πρέπει να βγει γυμνός στο Σύνταγμα!

Έλληνας παρουσιαστής έχασε στοίχημα με παίκτρια του GNTM και έτσι πρέπει να βγει γυμνός στο Σύνταγμα.

Τι είχε συμβεί όμως και είχαν βάλει το συγκεκριμένο στοίχημα;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε πει πριν από αρκετό καιρό στο Πρωινό: «Δεν είναι ριάλιτι ομορφιάς… Μέσα στο σπίτι έχουν ξεκατινιαστεί… Η κριτική επιτροπή είναι από άλλο πλανήτη… Kαι το Voice κάνει νούμερα αλλά δεν ξεκατινιάζονται. Γιατί η τηλεόραση πρέπει να είναι ένα ξεκατίνιασμα…». Και τότε συνεργάτης ο Άρης Καβατζίκης είχε πει στον αέρα: «Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…»!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως, αφού η Εύη Ιωαννίδου βρίσκεται στο Μιλάνο και κάνει διεθνή καριέρα! Οι δυο τους συναντήθηκαν και το μοντέλο του ζητάει να τηρήσει το στοίχημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ταξίδεψε μαζί με την Εύη Ιωαννίδου στην Κωνσταντινούπολη! Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Οι δύο τους ανέβασαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους! Διαβάστε παρακάτω...

Το ταξίδι έγινε για τις ανάγκες του vέου video clip του Κώστα Αγέρη!

Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ, αλλά και το μοντέλο συνεργάστηκαν επαγγελματικά και μας έδειξε στιγμές από το ταξίδι τους στην Πόλη!

Δείτε τις φωτογραφίες

Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!Γιώργος Αγγελόπουλος - Εύη Ιωαννίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Το ταξίδι έκπληξη!