MasterChef: Ο Ιωαννίδης "χτύπησε" τον Κοντιζά! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Αδιανόητο!

MasterChef: Ο Ιωαννίδης

Το αποψινό παιχνίδι μαγειρικής MasterChef είναι άκρως απολαυστικό αφού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει για να μαγειρέψουν παρέα! Ωστόσο, ο είδαμε τον Ιωαννίδη να "χτυπά" τον Κοντιζά.

Μαζί με τους μέντορες τους όλοι οι παίκτες σε μια ανάλαφρη διάθεση λες και κάνουν πάρτι μαγειρεύουν και ανατρέπουν τους ρόλους!

Όταν πήγαν να πάρουν τα υλικά μαγειρικής οι σεφ ο Ιωαννίδης καταλάθως χτύπησε στο κεφάλι τον Σωτήρη Κοντιζά!

Τηλεθέαση prime time: Καταπέλτης το MasterChef που έγινε εφιάλτης για το Survivor! Τα εξωπραγματικά νούμερα...

Το MasterChef του Star έγινε πραγματικά εφιάλτης με το Survivor, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time ζώνη είναι εξωπραγματικά!

Το επεισόδιο χτες ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο, με τα ονόματα που πέρασαν στον τελικό να είναι έκπληξη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πρωτιά στην prime time ζώνη για μια ακόμα μέρα!

31,4% χτύπησε το δυνατό χαρτί του Star και το Survivor απέναντι έκανε μονοψήφια στο 9,8! Μόνος επιζών από τη σκληρή μάχη ο Alpha tv, που έκανε 20,9% με το Τατουάζ και 24,7% με το Έλα στη θέση μου! Το Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1 το παλεύει αρκετά με 14,7 αλλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον απόλυτο νικητή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης του MasterChef:

27.4
32.9
26
32.6
33.2
27.4
29.9
36.1
37.4

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης της prime time ζώνης για το δυναμικό κοινό:

Prime time

AΝΤ1: Μην ψαρώνεις 14,7
ALPHA: Έλα στη θέση μου, 24,7
ALPHA: Τατουάζ, 20,9

ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 19,1
ΣΚΑΙ: Survivor, 9,8
STAR: Master Chef, 31,4