Τάμτα: Η αμήχανη απάντηση για το 6άρι της Γεωργίας στην Eurovision! «Νιώθω πως...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της!

Τάμτα: Η αμήχανη απάντηση για το 6άρι της Γεωργίας στην Eurovision! «Νιώθω πως...»

Μια αμήχανη απάντηση για το 6άρι της Γεωργίας στην Eurovision έδωσε η Τάμτα! «Κρίμα που πρέπει να απολογηθώ για το 6άρι της Γεωργίας αλλά γίνεται πόλεμος με τις επιτροπές για το συγκεκριμένο θέμα! Νιώθω πως έχει να κάνει και με τα υπόλοιπα τραγούδια» είπε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στάθηκε και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day! Διαβάστε και πώς απάντησε στην κριτική για την εμφάνισή της...

«Δεν έχω αιστανθεί καλύτερα σε όλη την καριέρα μου! Ήταν μαγικά.... ταλαιπωρήθηκα αλλά όταν βγήκα στη σκηνή τα ξέχασα όλα! Λέω εδώ είναι! Το μόνο που με ταλαιπώρησε είναι ότι έβγαινα πρώτη και έπρεπε να ξυπνάω στις 04.00 για να είμαι στις 07.30 εκεί για πρόβα! Δε νιώθω αδικημένη σε καμία περίπτωση, είναι ανάλογα με τις χρονιές τα τραγούδια! Κρίμα που πρέπει να απολογηθώ για το 6άρι της Γεωργίας αλλά γίνεται πόλεμος με τις επιτροπές για το συγκεκριμένο θέμα! Εννοείται ότι μου φάνηκε κάπως βέβαια όλο αυτό! Η κόρη μου και η μαμά μου ήταν δίπλα μου και δυνάμωσαν περισσότερα με όλη την διαδικασία. Τις έκανα πολύ περήφανες και χαίρομαι για αυτό! Ο σύντροφός μου με στηρίζει επίσης... όλα καλά παιδιά! Δεν μίλησα με τη Μαντόνα αλλά μόνο που την είδα δεν θέλω κάτι άλλο..» είπε η Τάμτα όλο χαμόγελο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Eurovision 2019: Οι πρώτες αντιδράσεις Ντούσκα και Τάμτα! «Το είχα πει εξαρχής...» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το τέλος της Eurovision!

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας και της Κύπρου δεν πήραν τη θέση που θα ήθελα, αλλά το χάρηκαν.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησαν οι δύο τραγουδίστριες, με την Ντούσκα να λέει: «Νιώθω υπερήφανη, το έλεγα εξαρχής ότι αν νιώσω ότι πραγματικά τα έχουμε δώσει όλα και είμαστε εμείς περήφανοι με το αποτέλεσμα είμαι εντάξει με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Από την πλευρά της η Τάμτα είπε: «Μου αρκεί που το χάρηκα, γιατί το χάρηκα μέσα από την καρδιά μου».