Πένθος για γνωστό τραγουδιστή! Έχασε ξαφνικά την 22χρονη κόρη του!

Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές!

Πένθος για γνωστό τραγουδιστή! Έχασε ξαφνικά την 22χρονη κόρη του!

Πένθος για γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έχασε ξαφνικά την 22χρονη κόρη του!

Ο λόγος για τον ιδρυτή και ντράμερ των Slipknot, Shawn Crahan, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η μικρότερη κόρη του, Gabrielle πέθανε σε ηλικία 22 ετών.


Ο 49χρονος μουσικός έγραψε στο Instagram: «Με ραγισμένη την καρδιά μου και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου, Gabrielle, πέθανε χθες Σάββατο 18 Μαΐου.

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός με το παρατσούκλι Clown και #6, είπε ότι δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού του και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του.

Ο ντράμερ των Slipknot

Τα αίτια του θανάτου της 22χρονης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Οι Slipknot δημιουργήθηκαν το 1993 και από τις μεγάλες τους επιτυχίες είναι το The Devil in I, το Snuff και το Duality. Δείτε την σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή των Slipknot:

Η κόρη του τραγουδιστή των Slipknot

Θρήνος! Διαιτητής κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε!

Τραγωδία με θύμα έναν 31χρονο διαιτητή σημειώθηκε σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Βολιβίας, αφού κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε!

Ο Victor Hugo Hurtado ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Always Ready και Oriente Petrolero, η οποία διεξαγόταν στις Άνδεις, σε υψόμετρο σχεδόν 4.000 μέτρων, στο Δημοτικόμ στάδιο El Alto.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 47ο λεπτό, όταν ο 31χρονος ρέφερι κατέρρευσε στο χορτάρι. Παίκτες και ιατρικό τιμ έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά μετά, ο Βίκτορ Ούγκο Χουρτάδο μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον γιατρό της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος τον εξέτασε επί τόπου και ενημερώθηκε από συναδέλφους του για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, ο 31χρονος υπέστη έμφραγμα στο γήπεδο και παρ' ότι εκείνη τη στιγμή κατάφερε να μείνει ζωντανός, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να μην αντέξει και να καταλήξει. Έχετε διαβάσει και αυτό; Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Στο χειρουργείο με διάτρηση στομάχου!