Θρίλερ στην Eurovision 2019! Στο νοσοκομείο μέλος του διαγωνισμού!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Θρίλερ στην Eurovision 2019! Στο νοσοκομείο μέλος του διαγωνισμού!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στην Eurovision 2019, αφού μέλος του διαγωνισμού βρίσκεται στο νοσοκομείο! Ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ!


Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης του διαγωνισμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από υψηλή πίεση! Ο ίδιος, είχε αγχωθεί αρκετά γιατί η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ πίεζε τον Σουηδό σκηνοθέτη όσον αφορά τα πλάνα.


Τα πλάνα ως συνήθως στις διοργανώσεις της Eurovision τις κάνουν οι Σουηδοί και υπήρξε μία τρομερή κόντρα, που στοίχισε την υγεία του σκηνοθέτη! Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν είπε περισσότερα! Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

O δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος

Eurovision 2019: Μαλλιοκούβαρα στο Ισραήλ με τη Μαντόνα! Η κίνηση που άναψε φωτιές...

Μαλλιούβαρα έχουν γίνει στο Ισραήλ με τη Μαντόνα! Μια κίνησή της στην Εurovision 2019 άναψε φωτιές...

Πιο συγκεκριμένα, το Ισραήλ και η κυβέρνησή του είναι εκνευρισμένο με την πρωτοβουλία της να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα ενώνοντας δυο χορευτές που «κουβαλούσαν» στην πλάτη τους την ισραηλινή και την παλαιστινιακή σημαία.

Η υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ, λοιπόν, Miri Regev, δήλωσε στους ισραηλινούς δημοσιογράφους, πριν από υπουργικό συμβούλιο, μια μέρα μετά τη Eurovision ότι η εμφάνιση της Madonna «ήταν ένα λάθος, αφού τα πολιτικά και τα πολιτιστικά events δεν χρειάζεται να μπλέκουν, με όλο τον σεβασμό στη Madonna».


Η Regev, όμως, έκανε και την κριτική της και στο KAN, τον ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που δεν κατάφερε να αποτρέψει αυτό που συνέβη με τους χορευτές της Madonna. Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές της Eurovision στο Ισραήλ εξήγησαν: «Αυτό το κομμάτι της performance δεν υπήρχε στις πρόβες και γενικά είχαμε δώσει τη συμβουλή στη Madonna να αποφύγει τις πολιτικές αναφορές»

Η ίδια η Madonna υποστήριξε την επιλογή της γράφοντας στo Twitter: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να περάσω το μήνυμα της για ειρήνη και ενότητα στον κόσμο». Δείτε και τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα