Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του!

Η φωτογραφία από το σπίτι του!

Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και εκτός από το γεύμα του, είδαμε για πρώτη φορά και το σαλόνι του!

Χαλαρές στιγμές για τον παρουσιαστή του Open!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έφαγε παϊδάκια με χωριάτικη και ήπιε την μπυρίτσα του, αλλά στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού του!

Δείτε την ανάρτηση

Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του!

Πέτρος Κωστόπουλος: Εκτός αέρα η εκπομπή του! Τα άσχημα νέα...

Εκτός αέρα η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου σήμερα, Κυριακή 19/5! Τα άσχημα νέα που έφτασαν στο κανάλι!

Τι συμβαίνει με το "Όλα λάθος" και ποια η απόφαση του OPEN;

Αρχικά, να τονίσουμε πως το ραβασάκι για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο παρουσιαστής το Σάββατο δεν ήταν καθόλου καλό αφού συνεχίζει τα μονοψήφια και συγκεκριμένα αυτή τη φορά έκανε 5,1%.

Βέβαια, το κανάλι συνεχίζει να τον στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό του για ότι χρειαστεί!

Όσον αφορά την εκπομπή που δεν θα προβληθεί σήμερα σας γράψαμε τον λόγο το απόγευμα της Κυριακής, πρώτοι!

Ρίξτε μια ματιά...

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος: Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια και ο χωρισμός!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα όσα θέλουν να κρύψουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού! Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια αλλά και ο χωρισμός που ήρθε μετά από χρόνια!

Ένα λαβράκι που αλιεύσαμε από το protothema.gr και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο!

H γνωριμία του ζευγαριού

«Η πόρτα στο γραφείο της Φραγκοκλησιάς 9 στο Μαρούσι χτύπησε, η Τζένη μπήκε στο γραφείο κρατώντας στα χέρια το book της με όσες φωτογραφίες είχε προλάβει να βγάλει ως μοντέλο, ο Πέτρος τράβηξε μια ρουφηξιά από το πούρο του, την κοίταξε και το καλύτερο που σκέφτηκε να πει στο καστανόξανθο κορίτσι που έτρεμαν τα πόδια του ήταν: “Μα καλά, πώς είσαι έτσι; Τι βάψιμο είναι αυτό και είσαι σαν καμπούκι;”. Η Τζένη ντράπηκε, ο Κουντουράς γέλασε από αμηχανία, ο Πέτρος τράβηξε άλλη μια ρουφηξιά από το πούρο του… αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες γιατί στην πραγματικότητα εκείνη την ημέρα αυτοί οι δύο άνθρωποι άλλαζαν τη μοίρα τους». Παρ’ όλα αυτά και επειδή η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, ο Πέτρος και η Τζένη δεν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος έβγαινε τότε με τη γραμματέα του, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα που αργότερα τη βοήθησε να γίνει δημοσιογράφος μόδας. Η κοπέλα του ήταν πάντα στο γραφείο κι έτσι οι κινήσεις του, όσο να ’ναι, περνούσαν από κάποιον... έλεγχο. Η Τζένη από την άλλη ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, έναν επιχειρηματία που τότε είχε ένα πολύ διάσημο ταξιδιωτικό γραφείο, με πελάτες τους περισσότερους celebrities της δεκαετίας του ’90, αλλά κυρίως ένα από τα πιο ωραία αγόρια που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα.

Οι μεγάλες διαφορές τους

«Ο ένας ποτέ δεν μπαίνει στα πόδια του άλλου», λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί τους και συνεχίζει: «Οταν κάποτε ανακατευόταν ο ένας με τον άλλον και πήγαινε ας πούμε ο Πέτρος στην Τζένη και της έλεγε “αυτό δεν το έκανες καλά”, ή εκείνη του έλεγε την άποψή της, γινόταν χαμός. Ετσι, λοιπόν, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Σκέψου ότι πρώτη κίνηση του Πέτρου μόλις μπει στο γραφείο είναι να βάλει δυνατά τη μουσική “για να ξυπνήσουμε”, όπως λέει, και πρώτη κίνηση της Τζένης να λιβανίσει τον χώρο για να φύγει η μυρωδιά της τσιγαρίλας αλλά και η κακή ενέργεια. Αλλος κόσμος ο ένας, άλλος κόσμος ο άλλος».

Η ζωή μετά τον χωρισμό

«Αυτές οι μεγάλες διαφορές που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν που τους έφεραν κοντά από την αρχή. Εκείνη, ήρεμη, γλυκιά, με ένα ζεν που μπορεί ακόμη και να σου σπάσει τα νεύρα κι εκείνος, ορμητικός, επαναστάτης, φασαριόζος, ήταν φυσικό να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον γιατί τα ετερώνυμα έλκονται και όχι το αντίθετο. Αυτές οι διαφορές φαίνονται και τώρα που χώρισαν. Η Τζένη μένει στο σπίτι μόνη της, ακούει μουσική και διαβάζει, γιατί κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος, και ο Πέτρος περνάει κάθε βράδυ με φίλους στο σπίτι γιατί θέλει να έχει παρέα και φασαρία, μια που του αρέσει να είναι κοινωνικός και ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους», λέει φίλη του ζευγαριού που τους ήξερε πριν ακόμη γνωριστούν μεταξύ τους.