Ραγίζει καρδιές πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Μετά το θάνατο της μητέρας μου ήμουν...»!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Μετά το θάνατο της μητέρας μου ήμουν...»!

Για τον θάνατο της μητέρας της μίλησε η τραγουδίστρια και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Θεωρείται η... αποκάλυψη της θεατρικής σεζόν. Η Αποστολία Ζώη είναι η Πίτσα Κίτσα της παράστασης-σταθμός «Ζητείται Ψεύτης», που ανέβηκε –μετά κόπων και βασάνων– στο θρυλικό Θέατρο Παλλάς και συγκεντρώνει διθυραμβικές κριτικές από θεατές κάθε ηλικίας. Αν και το χάσμα ανάμεσα στην Αποστολία και στη... συνάδελφό της Πίτσα Κίτσα είναι τεράστιο, η νικήτρια του «Nomads» επισημαίνει πόσο πολύ την έχει αγαπήσει.

Λένε πως είστε η αποκάλυψη της φετινής σεζόν.
«Μακάρι. Μου λένε συχνά πως αυτό που κάνω βγαίνει όμορφο προς τα έξω. Το μοιράζονται μαζί μου και οι άνθρωποι που βλέπουν την παράσταση. Αλλά ότι είμαι η αποκάλυψη δεν το έχω καταλάβει. Γενικά όταν είμαι σε μια δουλειά, είμαι με σκυμμένο το κεφάλι και δουλεύω πάνω σε αυτό. Καταλαβαίνω αργότερα το αποτέλεσμα. Αυτό το έκανα και στο τραγούδι. Δεν καταλάβαινα ποτέ την επιτυχία μιας εμφάνισης».

Στην πρεμιέρα συζητήθηκε περισσότερο η δική σας ερμηνεία παρά έμπειρων ηθοποιών.
«Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία της σύγκρισης. Είναι μια πρόκληση για μένα. Και επειδή μου αρέσει να παίζω, είναι και ένα είδος παιχνιδιού για μένα. Καθημερινά ανακαλύπτω και διαφορετικά στοιχεία στον ρόλο μου. Δεν είναι μεγάλος αλλά έχει ζουμί. Αισθάνομαι σαν να πήρα τον κύβο του Ρούμπικ και κάθε μέρα να τον λύνω ακόμα και πιο γρήγορα. Η ερμηνεία της Πίτσας θεωρώ πως πλέον είναι καλύτερη από ό,τι τις πρώτες ημέρες».

Οι εντυπώσεις του κοινού;«Είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και συνειδητοποιημένες, καθώς η παράσταση τελειώνει μια φυσιολογική –ανθρώπινη– ώρα και δεν έχει υπάρξει ούτε αλκοόλ ούτε ντεσιμπέλ όπως σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Παίρνω πολλή δύναμη από αυτό. Μου αρέσει που συνδυάζω πια το θέατρο με το τραγούδι».

Ποια είναι η Πίτσα Κίτσα που ενσαρκώνετε;
«Ένα όνομα, μια ιστορία. Είναι μια κοπέλα λαϊκιά, που θέλει να φτιάξει τη ζωή της με τον άνθρωπό της, τον Παναγή Δερβίση. Τραγουδίστρια στο επάγγελμα που εργάζεται σε πιο δεύτερα μαγαζιά. Ο άνδρας της μπαινοβγαίνει στις φυλακές και ζητάει τη βοήθεια του βουλευτή Φερέκη (Γιώργος Παρτσαλάκης), καθώς είναι πελάτης στο μαγαζί όπου τραγουδάει. Του ζητάει έναν διορισμό, όμως, μέσα σε όλα αυτά μπαίνει ο Ψευτοθεόδωρος (Αλέξης Γεωργούλης), ο οποίος δεν τη βοηθάει επί της ουσίας. Γίνεται μια τεράστια παρεξήγηση και βρίσκεται μπλεγμένη».

Η Αποστολία θα έμπαινε στην διαδικασία να ζητήσει ποτέ βοήθεια;
«Δεν έχω πολλά κοινά μαζί της. Είναι πιο γλυκιά, πιο τσαχπίνα. Χρησιμοποιεί την ομορφιά και το νάζι της για να πετύχει πράγματα. Εγώ είμαι πιο στρέιτ άνθρωπος και έτσι δεν έχω ποτέ παρεξηγήσεις. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ζητήσω ρουσφέτι ή χάρη. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Να τα παλεύω όλα μόνη μου. Πιο εύκολα θα ζητούσα για τρίτους χάρη ή ρουσφέτι παρά για τον εαυτό μου. Η μόνη φορά που ξεπέρασα τον εαυτό μου ήταν όταν ζήτησα να γίνει η φιλανθρωπική συναυλία για τους γονείς μου. Πήγα και ζήτησα ευθαρσώς το Παλλάς, από μια εταιρεία παραγωγής να με αναλάβει και από τον ΑΝΤ1 χορηγία επικοινωνίας. Βέβαια δεν ήταν όλο αυτό για μένα αλλά για κάτι πάνω από μένα».

Πρόταση για θέατρο είχατε ξανά στο παρελθόν;
«Μου έχουν κάνει ξανά προτάσεις. Από πρόζα και μιούζικαλ μέχρι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν πίστεψα καμία από αυτές τις προτάσεις... Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να το κάνω αλλά για να μου δώσει κάτι περισσότερο καλλιτεχνικά. Με το "Ζητείται Ψεύτης" έμαθα πολλά μέσα από τις πρόβες. Από επαγγελματικό επίπεδο μέχρι ανθρώπινο. Έχω πολλά εφόδια. Ήμουν προσηλωμένη σε αυτό, φυτό, μέχρι που με κορόιδευαν. Ένιωσα μαθητούδι και το χάρηκα πολύ. Αυτός ο θίασος είναι ό,τι ονειρευόμουν πως είναι το θέατρο, δηλαδή ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι μια παρέα και πιο ευαίσθητοι από τους τραγουδιστές. Αν και οι συνάδελφοι –έτσι τους αποκαλώ!!!– μου επιβεβαιώνουν πως αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, εγώ τους λέω πως δεν με πειράζει. Αυτό το διάστημα ζω αυτό που θέλω».

Υπήρχε άλλο κίνητρο για να πείτε το ναι;
«Εκτός από εξαιρετική σχέση που έχω με τις "Θεατρικές Σκηνές", ένα κίνητρο ήταν ο Πέτρος Ζούλιας. Είναι μια πατρική φιγούρα στη ζωή μου, τους τελευταίους μήνες. Με έχει αγκαλιάσει και έχω νιώσει ασφάλεια. Το είχα ανάγκη. Ήταν καταλυτικός λόγος, λοιπόν. Και κάτι ακόμα που έπαιξε ρόλο ήταν το Παλλάς. Είναι ένα θέατρο που λατρεύω, αισθανόμουν δέος κάθε φορά που έμπαινα μέσα σε αυτό, και έχω βρεθεί ξανά στη σκηνή του, λίγους μήνες πριν για μια φιλανθρωπική συναυλία για τον καρκίνο, αφιερωμένη στους γονείς μου. Είχα πάρει μια γεύση αλλά τώρα είναι διαφορετικά».

Εκτός θεάτρου πού βρίσκεται η Αποστολία;
«Δεν θέλω να βάλω ταμπέλα, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσω καλλιτεχνικά. Είμαι στο στούντιο και δοκιμάζω συνέχεια τραγούδια, θέλω τον Μάιο να κυκλοφορήσω το επόμενό μου τραγούδι και σύντομα να βγάλω έναν ολοκληρωμένο δίσκο. Τον Ιούνιο θα επαναλάβω τη φιλανθρωπική συναυλία και θα στηρίξω ένα ακόμα ίδρυμα για τον καρκίνο. Μου καθαρίζει την ψυχή όλη αυτή η διαδικασία. Είμαι λοιπόν σε πυρετό νέων προτάσεων. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που είναι μόνο για την επιβίωση. Όσο με παίρνει οικονομικά θα κάνω πράγματα κατ' επιλογήν».

Αυτός ο ρόλος θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα.
«Ήδη με έχει πάει. Η ψυχή μου είναι πολύ καλύτερα».

Το «Nomads» σε τι βοήθησε;
«Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο της μητέρας μου και ήθελα να φύγω για έναν μήνα, να κάνω την τρέλα μου και να επιστρέψω. Το μόνο που με ιντρίγκαρε ήταν να παίζω παιχνίδια. Όταν λοιπόν η αδελφή μου μου είπε σε ένα τηλεφώνημα "δίνεις χαρά στον μπαμπά, μείνε", είπα μέσα μου πως θα αγωνιστώ όσο αντέξω. Έπαψα να αισθάνομαι πως δεν μπορώ να καταφέρω κάτι. Η μεγαλύτερη χαρά μου ήταν η χαρά που έδωσα στον πατέρα μου επιστρέφοντας. Ήταν συγκινημένος ότι κατάφερα να υπερβώ τα πάντα».

Αυτό θα ήταν το πραγματικό έπαθλο για εσάς και όχι τα χρήματα.
«Σωστά, για αυτό και δεν τους έδωσα πολλή σημασία. Εννοείται πως ήταν μεγάλη βοήθεια αλλά δεν ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Εμένα οι δικές μου χαρές βρίσκονται σε άλλα πράγματα και όχι σε μια ακριβή ζωή. Θέλω απλώς μια ποιότητα ζωής».

Τι θα λέγατε, λοιπόν, ότι λείπει από τη ζωή σας;
«Δεν μου λείπει τίποτα επί επαγγελματικού, είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση. Μου λείπουν μόνον στιγμές με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Θα ήθελα να δουν τι κάνω τώρα, βέβαια πάντα είναι μαζί μου. Κάθε εμφάνισή μου την αφιερώνω στον Γιώργο και στην Ιωάννα. Θα ήθελα, ωστόσο, να σας πω πως με προστατεύουν. Μου στέλνουν σημάδια. Όταν σκέφτομαι να κάνω κάτι, έρχεται ένα σημάδι που μου δείχνει πως δεν πρέπει. Άλλες φορές που σκέφτομαι όμορφα πράγματα, έρχονται λίγο αργότερα σαν θεόσταλτα... Γίνεται αυτό, αυτό το διάστημα. Ήμουν σε ένα μαύρο δωμάτιο αλλά έχω καταφέρει τελικά να κάνω τη ζωή μου χαρούμενη».


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θρίλερ με την περιουσία κορυφαίας τραγουδίστριας! Βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει με την περιουσία κορυφαίας τραγουδίστριας, αφού βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της!

Ο λόγος για την ντίβα του τραγουδιού Αρίθα Φράνκλιν καθώς στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ εντοπίστηκαν όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις διαθήκες.

Η τελευταία από τις τρεις έχει ημερομηνία Μαρτίου του 2014 και φέρεται, σύμφωνα με τον Guardian, να δίνει την περιουσία της «βασίλισσας της σόουλ» στα μέλη της οικογένειάς της. Ένας δικηγόρος δηλωσε ότι διαθήκη εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από μαξιλάρια.

Ωστόσο σε ορισμένα σημεία το κείμενο είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο ενώ στις τέσσερις σελίδες του είτε λείπουν λέξεις είτε έχει φράσεις που έχουν γραφτεί στα περιθώρια.

Η Αρίθα Φράνκλιν

Οι δύο προηγούμενες διαθήκες είχαν γραφτεί το 2010 και είχαν εντοπιστεί σε ένα ντουλάπι αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα κλειδί που το άνοιγε. Η Αρίθα Φράνκλιν πέθανε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 76 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2010.

Η νομιμότητα των τριών κειμένων θα κριθεί σε ακρόαση δικαστηρίου στις 12 Ιουνίου προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι έγκυρες βάσει των νόμων στην πολιτεία του Μίσιγκαν καθώς οι τέσσερις γιοι της Φράνκλιν δεν συμφώνησαν για την εγκυρότητά τους με τουλάχιστον δύο εξ αυτών να διαφωνούν. Έχετε διαβάσει και αυτό; Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!