MasterChef: Δίκασε την Σπυριδούλα ο Κουτσόπουλο! Τι διέταξε για τα πιάτα της;

Τι συνέβη;

MasterChef: Δίκασε την Σπυριδούλα ο Κουτσόπουλο! Τι διέταξε για τα πιάτα της;

Τι έπαθε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Σπυριδούλα και ζήτησε να κοπούν όλα τα πλάνα της, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef;

H Σπυριδούλα και ο Μανώλης στο σημερινό επεισόδιο κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού, αποτελούμενο από έξι διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ξεκίνησαν οι σεφ να διαγωνίζονται, πήγε από πάνω τους και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις.

Τότε η Σπυριδούλα έφυγε και πήγε προς τα ψυγεία για να βάλει κάτι μέσα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έμεινε άφωνος με την κίνησή της αυτή και φεύγοντας είπε με χιούμορ: "Να κοπούν όλα τα πλάνα της Σπυριδούλας".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Master Chef: Η Σπυριδούλα ξεσπάει! «Δεν είμαι κακιά, με έχουν αδικήσει!» Τα 4 μυστικά που θα αποκαλύψει! (Βίντεο)

Η Σπυριδούλα ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως την έχουν αδικήσει, ενώ σκοπεύει να αποκαλύψει 4 μεγάλα μυστικά από το Master Chef!

Όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου»!

Συγκεκριμένα η φιναλίστ του Master Chef, είπε: «Είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος. Είμαι παρεξηγημένη επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι η ψυχή της παρέας, αλλά δεν φαίνεται επειδή βλέπετε λίγα πράγματα. Έπρεπε να έχουμε κάμερες στο σπίτι. Υπόσχομαι να πω 4 μεγάλα μυστικά όταν έρθω στην εκπομπή. Νομίζω με έχουν αδικήσει. Δεν είμαι κακιά, δεν είμαι κακός χαρακτήρας. Απλά είμαι γκρινιάρα και πολυλογού και το ξέρω. Είμαι εγωίστρια, αλλά για το δικό μου το καλό, όχι για να κάνω κακό σε σένα. Είναι πολλά πράγματα που εσείς τα βλέπετε μικρά και δεν ξέρετε τι έχει προηγηθεί».

Master Chef: Νέο spoiler για το νικητή λίγο πριν τον τελικό! Ποιος μένει εκτός;

Νέο spoiler έσκασε λίγο πριν τον τελικό του Master Chef! Ποιος από τους δύο παίκτες μένει εκτός;

Μόλις μία ημέρα έμεινε για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού MasterChef και στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τη Σπυριδούλα και τον Μανώλη σε μια δοκιμασία για γερά στομάχια!

Οι δύο φιναλίστ, θα κληθούν να κάνουν ένα ολοκληρωμένο μενού, καθώς ο καθένας θα κληθεί να μαγειρέψει από έξι πιάτα. Όπως έγινε ωστόσο γνωστό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένας από τους δύο φιναλίστ δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να παραδώσει και τα έξι πιάτα.

Ο λόγος για τον Μανώλη, που μια ανάσα πριν τον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι, δεν καταφέρνει να παραδώσει στους κριτές δύο με τρία πιάτα. Εμείς βέβαια σας έχουμε δώσει εδώ και καιρό το επίσημo spoiler μας....
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Ευτυχείτε: