Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying από καθηγητές! Μια δασκάλα είπε...»!

Η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές!

Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying από καθηγητές! Μια δασκάλα είπε...»!

Για το bullying που δέχτηκε από καθηγητές της εξομολογήθηκε γνωστή τραγουδίστρια.

Δεν τους άρεσε που ήταν αλλόθρησκη.

Η Antonella την οποία γνωρίσαμε από τους Kings αποχώρησε από το συγκρότημα και δηλώνει στο Happy Day και μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο η μητέρα της είναι από την Κούβα και ο πατέρας της από τη Χιλή.

«Μέχρι τα 6 μου δεν μιλούσα καθόλου ελληνικά γιατί η μητέρα μου μιλούσε μόνο ισπανικά μέσα στο σπίτι για να μάθω καλά τη μητρική μου γλώσσα. Όταν πήγα Α΄Δημοτικού δεν ήξερα καθόλου ελληνικά και μου έβαλαν ενισχυτική διδασκαλία στην οποία δεν πάτησα ποτέ. Στο σχολείο είχα κάποια θέματα όσον αφορά στην καταγωγή μου, τη θρησκεία επειδή είμαι καθολική. Πιο πολύ από καθηγητές δεχόμουν bullying παρά από μαθητές. Είχα μία δασκάλα στο δημοτικό που γύρισε και είπε στα παιδιά «Μην κάνετε παρέα με την Antonella γιατί είναι αλλόθρησκη».

Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια! Έχασε την όρασή της!

Γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχασε την όρασή της!

Τι συνέβη και για ποια πρόκειται;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Mel B, καθώς έχασε την όρασή της στο δεξί μάτι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ακύρωση της περιοδείας των Spice Girls.

Η 43χρονη τραγουδίστρια σύμφωνα με την Dailymail έφθασε στο νοσοκομείο του Λονδίνου Moorfields Eye Hospital και είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι τυφλώθηκε εντελώς και ότι δεν μπορούσε να δει τίποτα.,

Η Mel έχει χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι λόγω μιας επέμβασης λέιζερ που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια και απέτυχε.

Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια! Έχασε την όρασή της!