Κατερίνα Καινούργιου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Οι πρώτες φωτογραφίες!

Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Οι πρώτες φωτογραφίες!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου λόγω του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί και δημοσίευσε μια φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» ενημέρωσε πως το τελευταίο διάστημα βασανίζεται από αλλεργίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και επισκέφθηκε το νοσοκομείο.

«Μόνο εγώ υποφέρω από αλλεργίες;», έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, λίγο μετά αφού έκανε ένεση.

Κατερίνα Καινούργιου πρόβλημα υγείας

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική εξομολόγηση! «Αντίκρισα την γυναίκα που με βοήθησε να...»!

Μια συγκινητική εξομολόγηση με αφορμή την γιορτή της μητέρας έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, και μίλησε για την δική της μαμά.

Με ένα κείμενο εξέφρασε τα συναισθήματα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τη μαμά της, όταν ακόμη η παρουσιάστρια ήταν παιδάκι.

Στην λεζάντα της έγραψε:

«Όταν σταμάτησα να βλέπω τη μητέρα μου με τα μάτια του παιδιού, αντίκρισα τη γυναίκα που με βοήθησε να γεννήσω τον ίδιο μου τον εαυτό...~Νάνσι Φράιντεϊ #happymothersday #12may2019

Αν δε σ' είχα μαμα μου , δε θα μάθαινα πώς είναι ν' αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα...και αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου...σ ευχαριστώ για όλα ...

Σ αγαπώ όχι μόνο επειδή είσαι η μαμά μου, αλλά επειδή κανείς στον κόσμο όλο δεν μπορεί να με καταλάβει καλύτερα από εσένα...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου ...μην ξεχνάτε να τους δείχνετε την αγάπη σας ...με πράξεις ! ».

undefined

Κατερίνα Καινούργιου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια! Κάνει το επόμενο βήμα....

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια του Open tv, Κατερίνα Καινούργιου που κάνει το επόμενο βήμα στη συνεργασία της με το κανάλι!

Όπως αναφέρει το Tv Έθνος, Νίκος Μουτσινάς, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσαν με τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Έτσι λοιπόν, «Για την παρέα», «Έλα χαμογέλα» και «Ευτυχείτε» πήραν το πράσινο φως και θα συνεχιστούν και του χρόνου!

Μάλιστα, τα στελέχη του σταθμού έχουν ξεκινήσει και τις πρώτες συζητήσεις για τα νέα προγράμματα της ερχόμενης σεζόν!

Μίνα Αρναούτη: Την "είπε" άσχημα στην Κατερίνα Καινούργιου! Το απίστευτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή!

Την είπε άσχημα η Μίνα Αρναούτη στην Κατερίνα Καινούργιου με ένα απίστευτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή στο Instagram.

Η ίδια είναι λάτρης των social media και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσει follower της! Μια από τις ερωτήσεις που της έγιναν «αν είναι μόνη της αυτό τον καιρό» και απάντησε με χιούμορ... «Σαν την Κατερίνα Καινούργιου», έγραψε!

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα θέλουν την παρουσιάστρια του Open tv να είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Παναγόπουλο, ωστόσο η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει.

undefined