Εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz κάνει γυμναστική με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δεν χάνει τη φόρμα της!

Εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz κάνει γυμναστική με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα!

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz και κάνει γυμναστική με φουσκωμένη την κοιλίτσα!

Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας πλέουν, όπως είναι λογικό, σε πελάγη ευτυχίας.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, οδεύοντας στον έκτο μήνα της κύησης, απολαμβάνει κάθε ημέρα που περνά όσο περισσότερο μπορεί, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες μας ανακοίνωσε μέσω Instagram πως περιμένει αγόρι!

Αυτή τη φορά κάνει γυμναστική και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε: «Μετά τη μάσα από ΣΑΛΟΝΙΚΑ και λίγο γυμναστική στο άλσος ρε παιδί μου!»

 Εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz κάνει γυμναστική με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα!

Φωτεινή Αθερίδου: Αδιανόητες λιγούρες στον πέμπτο μήνα! Δεν φαντάζεστε τι έφαγε για πρωινό!

Αδιανόητες λιγούρες έχουν πιάσει την Φωτεινή Αθερίδου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν φαντάζεστε τι έφαγε για πρωινό.

Η κόρη του Θοδωρής Αθερίδη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη; της δεν σταματά να μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φωτεινή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρωινό που έφαγε! «Πρωινό εγκύου», έγραψε μιας και υπήρχαν από όλα στο τραπέζι και μόνο πρωινό δεν το έλεγες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

undefined

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη δημοσίευσε η Φωτεινή Αθερίδου λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνει παππούς.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Το πλεονέκτημα της εγκυμοσύνης» έγραψε στην τρυφερή φωτογραφία με την χιουμοριστική πόζα της επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι και η ίδια την εγκυμοσύνη της.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Θοδωρής Αθερίδου:

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα