Μίνα Αρναούτη: Το ανώμαλο μήνυμα από ποδολάγνο και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε!

Τι απάντησε;

Μίνα Αρναούτη: Το ανώμαλο μήνυμα από ποδολάγνο και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε!

Η Μίνα Αρναούτη δέχθηκε ένα... ανώμαλο μήνυμα από ποδολάγνο στο instagram, μαζί με μία ανήθικη πρόταση!

Τι απάντησε η ίδια;

Ένα απίστευτο μήνυμα δέχθηκε η Μίνα Αρναούτη στο instagram και συγκεκριμένα περιείχε μία ανήθικη πρόταση.

«Κυρία Αρναούτη καλησπέρα σας. Φαντάζομαι θα λαμβάνετε τέτοια μηνύματα σαν το δικό μου. Είμαι 27 ετών ποδολάγνος και υποτακτικός σε κυρίες. Θα δεχόσουν κάποιον να μυρίσει και να καθαρίσει τα πόδια και να σου δώσει κάποια λεφτά για αυτό η να έχει κάποιον σαν σκλάβο σου; Να εκμεταλλευόσουν κάποιον οικονομικά από εδώ ,μέσα και να τον είχες σαν χρηματικό σου δούλο; Η απλά να σε αγοράζει παπούτσια η άλλα πράγματα. Εάν νιώθετε ότι σας προσβάλλει αυτό το μήνυμα. Ζητώ συγγνώμη.», ανέφερε ο follower στο μήνυμά του.

Από την πλευρά της η Μίνα απάντησε χιουμοριστικά: «Κύριε δούλε καλησπέρα, αν έχετε κάποια πληροφορία ότι μυρίζουν τα πόδια μου καλά θα κάνετε να μου τι πείτε ξεκάθαρα.».

Μίνα Αρναούτη: Το μήνυμα ανώμαλο ποδολάγνο και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε!

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη σε ανάρτησή της στο Facebook! Για ποιους αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Η Μίνα, με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Θησέως έκανε μια δημόσια τοποθέτηση που θα συζητηθεί!

Θυμίζουμε πως η 18χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από τα ξημερώματα του Σάββατου, όταν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει στην άσφαλτο.

Με αφορμή βίντεο από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου, η Μίνα Αρναούτη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Απίστευτο ότι για να γλυτώσει το τομάρι του πάτησε γκάζι και έφυγε. Να μη πληρώσει, να μην αναλάβει τις ευθύνες του να βρεθεί η κοπέλα από το πουθενά στην εντατική και να έχει να αντιμετωπίσει και όλα τα υπόλοιπα εκτός από τους πόνους ... Να σε σκοτώνουν και να φέρονται σαν κτήνη..! Αυτός είναι ο άνθρωπος του σήμερα;».

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη σε ανάρτησή της στο Facebook!

Μίνα Αρναούτη: Έκανε έκκληση στα social media! Tι συνέβη;

Η Μίνα Αρναούτη, έκανε μια δημόσια έκκληση στα social media! Tι συνέβη;

Η Μίνα Αρναούτη ως λάτρης των social media μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι με τους followers της.

Εκείνοι της έκαναν ερωτήσεις και η Μίνα απαντούσε! Μία από αυτές ήταν και στο αν έμαθε κάτι μετά τον τραυματισμό που είχε στο ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια έδωσε την εξής απάντηση: «Ναι ότι το γεφύρι της Άρτας κάποια στιγμή τέλειωσε. Εγώ δεν θα τελειώσω ποτέ», ενώ δεν δίστασε να αναφέρει μία φίλη, πλαστικό χειρουργό στο επάγγελμα και να της πει χαρακτηριστικά: «Χτίσε με να βγω στην παραλία». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η δημόσια έκκληση που έκανε η Μίνα Αρναούτη