Υβόννη Μπόσνιακ: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της! Τα πρησμένα χείλη και η αποκάλυψη....

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Τι έπαθε η Υβόννη;

Υβόννη Μπόσνιακ: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της! Τα πρησμένα χείλη και η αποκάλυψη....

Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Υβόννη Μπόσνιακ; Τα πρησμένα της χείλη και η αποκάλυψη στο Youweekly.gr!

Σίγουρα είχαν πολύ καιρό να βρεθούν τετ α τετ και να τα πουν, αφού οι επαγγελματικές αλλά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις τούς αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο να διαθέσουν για τον εαυτό τους. Την περασμένη Τετάρτη, όμως, κάποιοι έμειναν με την απορία βλέποντας τη Φαίη Σκορδά στην είσοδο του ατελιέ της Υβόννης Μπόσνιακ στη Γλυφάδα, με τη δεύτερη να περιμένει την παρουσιάστρια για να την καλωσορίσει και να τη βάλει μέσα στον χώρο της.

Με μοντέρνο outfit και λεοπάρ φούστα, η Φαίη Σκορδά επισκέφτηκε για δεύτερη φορά εκείνη την εβδομάδα τη σχεδιάστρια προκειμένου να κάνει πρόβα στη μαύρη sexy τουαλέτα που φόρεσε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Ωνάση για μια παρουσίαση που έκανε με θέμα την ανακύκλωση. Περίπου 2 ώρες παρέμεινε η Φαίη στον χώρο της Υβόννης και αφού τελείωσαν με την πρόβα, ήπιαν τον καφέ τους και είπαν πολλά, σε μια γυναικεία κουβέντα που είχε πάνω απ' όλα πολύ χιούμορ και καλή διάθεση...

Τι ενώνει τις δύο γυναίκες...

Η γνωριμία τους πριν από περίπου 8 χρόνια εξελίχτηκε σχεδόν αμέσως σε φιλία αφότου ήρθαν πιο κοντά η μία στην άλλη. Παρ' όλο, όμως, που τώρα πια ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, καταφέρνουν έστω και αραιά να μαθαίνουν η μία τα νέα της άλλης και να συνεννοούνται ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η Φαίη και η Υβόννη έχουν τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας γιατί πάνω απ' όλα και οι δύο είναι μαμάδες... Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα δεν είχαν αποκτήσει τα παιδιά τους και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αντώνη Ρέμο έκαναν παρέα.

Μοιράζονται κατά καιρούς πολλά κοινά ενδιαφέροντα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, τη μόδα αλλά και τη μαγειρική που λατρεύουν και οι δύο, ενώ η Υβόννη έχει επιλεκτικά αποφασίσει όποια τηλεοπτική εμφάνισή της να την κάνει στην οικοδέσποινα του «Πρωινού»...

Tα πρησμένα χείλη της Υβόννης και η αποκάλυψη

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι η Υβόννη Μπόσνιακ έχει υποστεί μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της και ότι τα χείλη της είναι πρησμένα! Ωστόσο, όπως θα δείτε αποκλειστικά στο Youweekly.gr η ίδια, όχι μόνο δεν έχει κάνει απολύτως καμία επέμβαση αλλά παραμένει τόσο όμορφη και φυσική, όπως τότε που την είχαμε πρωτογνωρίσει! Λίγο πριν φύγετε... δείτε και αυτό: Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;

Φαίη Σκορδά: Μήπως παρά φούσκωσε τα χείλη της; Δείτε την φωτογραφία και...τα συμπεράσματα δικά σας!

Λίγο παραπάνω φούσκωσε τα χείλη της η Φαίη Σκορδά και αν δείτε την φωτογραφία θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Η παρουσιάστρια, έχει πολλά μυστικά για να το κάνει αυτό και εμείς σας τα έχουμε αποκαλύψει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακοπύς της φίλους μια φωτογραφία με την ίδια να δίνει ένα μεγάλο φιλί στα κορίτσια της, όμως μεγάλα ήταν και τα χείλη της.

Εντάξει, ωραία είναι τα μεγάλα χείλη και τις πάνε, αλλά μήπως το παράκανε λίγο;

undefined

Φαίη Σκορδά: Πλαστική στα χείλη; Πως τα έκανε τόσο ζουμερά! Αποκάλυψη!

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, προσπαθεί να κάνει πιο ζουμερά και μεγάλα τα χείλη της και σας βρήκαμε το μυστικό της! Έκανε πλαστική ή έχει τον δικό της φυσικό τρόπο! Τώρα θα σας το αποκαλύψουμε!

Αυτό είναι το μυστικό της που θα σας λύσει τα χέρια.

Η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να μεγαλώσει λίγο τα χείλη της με το μολύβι. Για το σωστό over lining προτιμά ένα nude-σάπιο μήλο μολύβι.

Για αρχή σχηματίζει τα χείλη της ελάχιστα έξω από εκεί που τελειώνουν και πάντα επιλέγει ένα χρώμα μολυβιού ελάχιστα πιο σκούρο από αυτό του κραγιόν που έχει επιλέξει για να μην είναι αισθητή η διαφορά.

undefined

Ακόμη ένα μυστικό που σίγουρα θέλετε να γνωρίζετε είναι πως δείχνει πιο ψηλή και αδύνατη!

Με το ίδιο μολύβι γεμίζει τα χείλη αφήνοντας τα κέντρο των χειλιών ανέπαφο. Τέλος, γεμίζει τα χείλη με ένα nude κραγιόν και ταμποναριστές κινήσεις, έτσι πετυχαίνει μία φωτοσκίαση στα χείλη της χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Μάλιστα, δίνει λάμψη στο κέντρο με λίγο highlighter και έτσι κάνει τα χείλη της πιο ζουμερά και juicy.

Ορίστε όλα τα μυστικά ομορφιάς της Φαίης Σκορδά!!! Τα αντιγράφουμε τώρα...

Από τότε που σπούδαζε στην Ιταλία, η Φαίη Σκορδά λάτρευε να αναζητά νέα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς και να δοκιμάζει ό,τι καινούριο πρότειναν οι τάσεις των catwalks. Μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε στην τηλεόραση πάντα επιμελούνταν προσωπικά τα θέματα ομορφιάς, σε συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, ενώ την εποχή που περίμενε το πρώτο της παιδί η αγαπημένη της στιγμή ξεκούρασης ήταν όταν αναζητούσε βίντεο μακιγιάζ στο YouTube. Τότε μπήκε για πρώτη φορά στο μυαλό της η ιδέα να δημιουργήσει ένα δικό της διαδικτυακό κανάλι, όπου θα μπορούσε να μοιράζεται με τις «φίλες» της όσα έμαθε, δοκίμασε και πλέον υιοθετεί στο κομμάτι «ομορφιά», που τόσο αγαπά (σήμερα οι followers της στο twitter, με το οποίο τότε πρωτοασχολήθηκε, έχουν φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 488.000, ανάγοντάς την στην πιο δημοφιλή Ελληνίδα στο συγκεκριμένο social medium), αλλά η ιδέα έγινε… YouTube channel μόλις πρόσφατα. Η Φαίη δεν μας δίνει συμβουλές ομορφιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά για κάθε μέρα, καθώς, όπως εξηγεί, τα μυστικά ομορφιάς –και ειδικά περιποίησης‒ έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα μόνο αν τα εφαρμόζουμε πιστά.

Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά! Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!

undefined

Τυλιγμένη στο μπουρνούζι της, μετά το Πρω1νό, κάθεται στο καμαρίνι της και μου δείχνει πώς γίνεται το σωστό ντεμακιγιάζ. «Το βαμβάκι πρέπει να βγαίνει λευκό για να έχει γίνει σωστό ντεμακιγιάζ» μου λέει, πριν φορέσει μια κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία και χωθεί μέσα στο άνετο τζιν παντελόνι και το Τ-shirt της. Αμέσως μετά έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού. «Θα πας αμακιγιάριστη;» αναρωτιέμαι. «Επειδή στην εκπομπή βάφομαι καθημερινά και πολύ, στις προσωπικές μου στιγμές πολλές φορές κυκλοφορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μπορεί να βάλω bb cream και ένα lip gloss για να φαίνεται το πρόσωπο πιο λαμπερό. Στα μεγάλα κέφια, θα βάλω και ένα κόκκινο κραγιόν. Το αγαπώ χειμώνα-καλοκαίρι» μου εξηγεί και αμέσως μετά μου δείχνει πώς πρέπει να κάνουμε σωστά το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών. Πάντα έπαιζε στα δάχτυλα τα μυστικά ομορφιάς. «Tρελαίνομαι να βλέπω σχετικά βίντεο από γνωστές beauty bloggers του εξωτερικού» ομολογεί, αλλά από τότε που ξεκίνησε το Fay’s Beauty Tips, το νέο κανάλι της στο YouTube, είναι ακόμα πιο εξοικειωμένη στο να δείχνει όλα τα αγαπημένα της μυστικά με απλό τρόπο. Δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος από την έξω καρδιά οικοδέσποινα του πιο πετυχημένου τηλεοπτικού Πρω1νού στον ΑΝΤ1 για να μας δώσει συμβουλές για να λάμψουμε τη βραδιά του Βαλεντίνου. Η ίδια, βέβαια, επιμένει πως η σωστή ρουτίνα ομορφιάς δεν είναι υπόθεση μιας μέρας, αλλά τρόπου ζωής. «Aπό τότε που ακολουθώ τις συμβουλές της Θεανώς Μπέλλα η επιδερμίδα μου μεταμορφώθηκε. Από τότε κατάλαβα πως η συνέπεια είναι απαραίτητη στις συνήθειες ομορφιάς και αυτό και συνιστώ» μου εξηγεί, πριν πάρει το… θέμα επάνω της, όπως κάνει πάντα και στο Πρω1νό, και μοιραστεί μαζί μας τις αγαπημένες της συνήθειες. «Θα σας πω μερικά μικρά μυστικά μου, που έχω δοκιμάσει και αγαπήσει, και ελπίζω να φανούν και σε εσάς το ίδιο χρήσιμα…» μου λέει. Ο λόγος στηΦαίη, λοιπόν.

undefined

τέλεια βάση για φυσικό μακιγιάζ

«Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, βάζω πάντα λίγη ενυδατική κρέμα και την αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά. Εγώ, αντί για βαριές βάσεις μακιγιάζ, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια bb cream με χρώμα, που είναι και ενυδατική και έχει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει μικροατέλειες διακριτικά και ουσιαστικά παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. Απλώνω την bb cream με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη, καθώς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο κραγιόν, όπως και κάτω από τα μάτια. Σημαντικό tip είναι να την απλώσεις και στο λαιμό, ώστε να μην κάνει διχρωμία».

Πώς κάνουμε μια γρήγορη φωτοσκίαση για να σχηματίσουμε γωνίες!

«Αφού βάλουμε μια κρέμα με χρώμα ή το make-up που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να κάνουμε μια εύκολη και γρήγορη φωτοσκίαση, χρησιμοποιώντας ένα πολύ σκούρο make-up. Εγώ συνήθως προτιμώ κάποιο σε στικ. Πώς το χρησιμοποιώ; Το απλώνω πρώτα στο χέρι μου και από το χέρι παίρνω λίγο με ένα πινέλο, ώστε να βάλω στα σωστά σημεία: Τα κόκαλα των ζυγωματικών, αριστερά και δεξιά στα πτερύγια της μύτης, στα κόκαλα στο σαγόνι, στο πιγούνι και ψηλά στο μέτωπο. Με το ίδιο πινέλο “σβήνεις” το σκούρο make-up, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο. Έτσι και φωτοσκίαση δημιουργείς και χρώμα δίνεις στο πρόσωπο ‒ δεν είναι καν απαραίτητο να φορέσεις ρουζ».

undefined

Το αγαπημένο μου tip για τέλεια φρύδια

«Είναι ένα κόλπο που μου έμαθε ο αγαπημένος μου Δημήτρης Γιαννέτος και το έχω υιοθετήσει φανατικά. Για να ανοίξουν έναν τόνο τα σκούρα φρύδια, να τονιστούν και να γεμίσουν τυχόν κενά, κάνω το εξής: Βάζω λίγη ποσότητα από ένα πολύ σκούρο make-up (αυτό που χρησιμοποιώ και για τις φωτοσκιάσεις) στο χέρι μου και εκεί ταμπονάρω το ειδικό πινελάκι για τα φρύδια, με το οποίο στη συνέχεια περνάω τα φρύδια, “χτενίζοντάς τα”. Έτσι, τα σκούρα φρύδια ανοίγουν τουλάχιστον έναν τόνο, ενώ παράλληλα τονίζονται και αποκτούν τέλειο σχήμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό».

Ένα μυστικό για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες

«Το τρικ για μακριές βλεφαρίδες, με όγκο, είναι το εξής: Περνάς μια στρώση μάσκαρα, περιμένεις να στεγνώσει καλά και μετά βάζεις την επόμενη. Έτσι, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο γυριστές, πιο μακριές και με μεγαλύτερο όγκο. Επίσης, ποτέ δεν βάζω μάσκαρα μόνο στο επάνω βλέφαρο, βάζω πάντα και στο κάτω για να έχει ισορροπία η ένταση στο βλέμμα. Ενώ, αν λερωθούμε κατά την εφαρμογή, περιμένουμε πρώτα να στεγνώσει τελείως η μάσκαρα και μετά αφαιρούμε με μια υγρή μπατονέτα, γιατί αν δοκιμάσουμε να αφαιρέσουμε το λάθος όσο η μάσκαρα είναι ακόμα υγρή, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μουντζουρωθούμε».

undefined