Κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού πήρε πτυχίο!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού πήρε πτυχίο!

Η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού πήρε το πτυχίο στη νομική και ο πατέρας της είναι ενθουσιασμένος!

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στα social media!

O λόγος για τον Πέτρο Ξεκούκη, με την κόρη του, Νίκη, να παίρνει το πτυχίο της!

«Με την κόρη μου Νίκη παίρνοντας το πτυχίο της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!!!! Αγάπη μου πάντα άξια και καλή σταδιοδρομία!!!!!», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

Δείτε την

 Κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού πήρε πτυχίο!

Στο χειρουργείο πασίγνωστος ηθοποιός! Έσκασε τώρα...

Στο χειρουργείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα πασίγνωστος ηθοποιός! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την είδηση που έσκασε τώρα;

Τα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν στο twitter στον επίσημο λογαριασμό της παραγωγής @007T: «Ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση του αστραγάλου εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα».

O λόγος για τον Daniel Craig, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό που είχε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond.

Στο χειρουργείο ο πασίγνωστος ηθοποιός Daniel Craig

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλό του. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα γυρίσματα της ταινίας «Bond 25» θα συνεχιστούν κανονικά ενώ ο ηθοποιός θα αναρρώσει για δύο εβδομάδες. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020. Έχετε διαβάσει και αυτό; Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!