Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε on air! Πήγαν να τον κλέψουν! (Βίντεο)

Τα είπε όλα στην εκπομπή του!

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε on air! Πήγαν να τον κλέψουν! (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στην εκπομπή του στο Open «Για την παρέα» πώς πήγαν να τον κλέψουν και ξέσπασε!

Ο παρουσιαστής ήταν έξαλλος!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Είμαι λοιπόν, στο Σύνταγμα για να πάρω ένα ταξί προκειμένου να μετακινηθώ στον προορισμό μου. Μιλάω ταυτόχρονα στο τηλέφωνο όπου, λέω… ας πάρω από την πιάτσα που είχα μπροστά μου. Είναι λοιπόν, ο οδηγός και μου κάνει… “Έλα ρε, τι γίνεται; Που πας; Επειδή είναι κλειστοί οι δρόμοι, για να μην βάλω το ταξίμετρο να γράφει… 10 ευρώ!”.

Είμαι στο τηλέφωνο και του απαντάω τι μου λες άνθρωπέ μου; Παράτα με…Ενημερώνω αν το βλέπει ο άνθρωπος αυτός, έχω πάρει την πινακίδα και θα μιλήσω με το Υπουργείο… Να είναι καλά! Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ, γιατί αφότου τον άφησα μπήκαν τρεις τουρίστες, όπου φαντάζομαι τους πήρε 50 ευρώ για να τους πάει μέχρι το άλλο φανάρι».

Νίκος Μουτσινάς: Το «κρέμασμα» του Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef!

Κάγκελο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το «κρέμασμα»του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef; Όλη η αλήθεια στο Vanda's blog!

Έγκυρη πηγή ανέφερε στο Youweekly.gr, ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, επρόκειτο να εμφανιστεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Οpen tv, Για την παρέα!

Ωστόσο, αν και όλοι περίμεναν στο κανάλι να σκάσει μύτη ο κριτής του Master Chef, και μάλιστα είχαν στήσει ειδική κουζίνα στο πλατό τελικά ο Ιωαννίδης.... δεν πήγε ποτέ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο και την αλήθεια για την μεγάλη παρεξήγηση που συνέβη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το όλο γεγονός προέκυψε από μια κακή συνεννόηση που είχε συνεργάτιδα του Πάνου Ιωαννίδη με το Open tv.

undefined

Η ίδια, έκλεισε την εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει το star. Από την πλευρά του, το κανάλι, είχε κλείσει ο κριτής, να εμφανιστεί σε μεγάλη εκπομπή του Alpha tv, στο άμεσο μέλλον, με αποτέλεσμα να θέλει, το ίδιο το κανάλι, να διατηρήσει σειρά προτεραιότητας, καθώς και άλλα κανάλια ζητούν τον γοητευτικό σεφ.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να κρεμάσει τον Alpha, ο οποίος πρώτος είχε κάνει νύξη στο κανάλι. Επομένως, η μόνη λύση ήταν να ακυρωθεί η εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη στο Open tv, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού σύντομα θα τον δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη, μέσα από το κανάλι της Κάντζας!

Ωστόσο το star, από την πλευρά του, φαίνεται να λυπάται πολύ για αυτή την παρεξήγηση, και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή, ώστε όλα κανάλια να φιλοξενήσουν τους κριτές του πιο επιτυχημένου προγράμματος της σεζόν, του Master Chef που σάρωσε σε τηλεθέαση μέχρι και το τελευταίο λεπτό!