Πάολα: Το ευχάριστο «πισωγύρισμα» της τραγουδίστριας! Σε πελάγη ευτυχίας....

Η μεγάλη ανατροπή στην ζωή της που έσκασε τώρα!

Πάολα: Το ευχάριστο «πισωγύρισμα» της τραγουδίστριας! Σε πελάγη ευτυχίας....

Ένα ευχάριστο «πισωγύρισμα» έκανε η Πάολα και η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα, με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News» και της Σήλιας Αποστόλου, η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε στην αγκαλιά πρώην συντρόφου της και συγκεκριμένα σε αυτή του επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη.

Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους, αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους.

Πάολα: Το ευχάριστο «πισωγύρισμα» της και ο Μιχάλης Ποζίδης

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά το πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δύο μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε η Πάολα και της πέρασαν χειροπέδες! Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της!

Μεγάλα μπλεξίματα για την τραγουδίστρια!

Η Πάολα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για συναυλία, όπου ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση!

Στις φωτογραφίες που ανέβαασε όμως στο instagram, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι της έχουν περάσει χειροπέδες.

Φυσικά το περιστατικό είναι χιουμοριστικό, με την ίδια να το διασκεδάζει και να γράφει: «συνελήφθη για ολοσχερής καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική!»

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Πάολα: Δεν θα πιστεύετε από που είναι η τραγουδίστρια! «Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου»

Εσείς γνωρίζετε από που είναι η καταγωγή της εκρηκτικής Πάολας;

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως την είχαμε δει σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Αυτή είναι η καταγωγή της τραγουδίστριας Πάολας

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Αυτή είναι η καταγωγή της τραγουδίστριας Πάολας

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!