Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον γιο της, χωρίς pixel στο πρόσωπό του!

Ο Σάββας μεγάλωσε πολύ και είναι κουκλάκι!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον γιο της, χωρίς pixel στο πρόσωπό του!

Κι όμως. η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφία με τον γιο της, χωρίς κανένα pixel στο πρόσωπό του!

Η ίδια, το απόγευμα του Σαββάτου θέλησε να μας δείξει μέσω του instagram πόσο ψήλωσε το αγοράκι της και πόσο έχει μεγαλώσει.

Έτσι λοιπόν, η νέα φωτογραφία του Σάββα, δεν έχει κανένα ΄΄αυτοκόλλητο΄΄ ή pixel ώστε να μη δούμε το πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως παρατηρούμε, ο μικρός Σάββας είναι αρκετά ψηλός για την ηλικία του, χαρακτηριστικό που μάλλον έχει πάρει από τη μαμά του! Δείτε τη σχετική φωτογραφία αλλά και εκείνη που έφερε την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Η Δούκισσα Νομικού σε φωτογραφία με τον γιο της

Δούκισσα Νομικού: Τα δώρα που πήρε στα παιδιά της!

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας και βγήκε να ψωνίσει δώρα για τον μικρό Σάββα, αλλά και το δεύτερο παιδάκι της που έρχεται!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram!

Η Δούκισσα Νομικού βγήκε βόλτα στα μαγαζιά για παιδικά δωράκια!

Η όμορφη παρουσιάστρια πήρε παιχνίδια για τον μικρό Σάββα, ενώ... εξοπλίστηκε και για την κόρη της που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού: Τα δώρα που πήρε στα παιδιά της!Δούκισσα Νομικού: Τα δώρα που πήρε στα παιδιά της!

Δούκισσα Νομικού: Πετάει από τη χαρά της! Η δημόσια ανακοίνωση!

Η Δούκισσα Νομικού πετάει από τη χαρά της και το έκανε γνωστό μέσω μίας δημόσιας ανακοίνωσης!

Το μήνυμα της παρουσιάστριας στο instagram!

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει η Δούκισσα Νομικού, αλλά σήμερα χαίρεται και για ακόμη έναν λόγο. Την αγάπη του κόσμου!

Η παρουσιάστρια ξεπέρασε τους 700.000 followers στο instagram και έγραψε το ακολούθο μήνυμα: Μέσα σε λίγα χρόνια γίναμε τόσοι πολλοί... Μέσα από απλές φωτογραφίες μοιραστήκαμε τόσα συναισθήματα. Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε μαζί ζωές παράλληλες. Ξέρω τι κάνετε, ξέρετε τι κάνω, ξέρετε γιατί γελάω ή γιατί σωπαίνω. Και πάντα είστε στο πλευρό μου. Ναι, αυτό θα πει αγάπη. Και να ξέρετε πως είναι αμοιβαία. 700.000 ευχαριστώ σε όλους σας».

 Δούκισσα Νομικού: Πετάει από τη χαρά της! Η δημόσια ανακοίνωση!

Δούκισσα Νομικού: Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης χωρίς ίχνος φουσκωμένης κοιλίτσας!

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν έχει ίχνος φουσκωμένης κοιλίτσας!

Η παρουσιάστρια πόσταρε τις φωτογραφίες στο instagram!

Η Δούκισσα πόσταρε την Παρασκευή νέες φωτογραφίες στο instagram, όπου φαίνεται το καλλίγραμμο κορμί της παρά το γεγονός πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης!

Θυμίζουμε πως η Δούκισσα και στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει ελάχιστα κιλά, καθώς όπως είχε δηλώσει και η ίδια πρόσεχε τη διατροφή της, ενώ γυμναζόταν συνεχώς.

Γυμναστική κάνει και τώρα, όπως μας ενημέρωσε διαδικτυακά με τις παρακάτω φωτογραφίες, γράφοντας ως λεζάντα: «Όταν σου λέει η γυμνάστρια να κλείσεις τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα κι εσύ… ρίχνεις έναν υπνάκο!». Δείτε την, επίσης, αρετουσάριστη στα σοκάκια της Μυκόνου!

Δούκισσα Νομικού: Κορμάρα στον πέμπτo μήνα της εγκυμοσύνης και κάνει pilates!Δούκισσα Νομικού: Κορμάρα στον πέμπτo μήνα της εγκυμοσύνης και κάνει pilates!