Survivor Trailer: Ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο και ο τραυματισμός που πάγωσε τους πάντες!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Trailer: Ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο και ο τραυματισμός που πάγωσε τους πάντες!

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr, με το trailer για το Survivor! Ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο που θα δούμε σήμερα και ο τραυματισμός σοκ!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, οι ισορροπίες ανατρέπονται! Οι ομάδες δίνουν μάχη σώμα με σώμα αλλά μόνο με έναν νικητή και έναν σκληρό τραυματισμό παίκτριας!

Ποιος θα κερδίσει; Υπομονή μέχρι την καθιερωμένη μας διαρροή, αλλά μέχρι τότε, δείτε το trailer:

Ο Σάκης Τανιμανίδης "έσκασε" άκυρο στο ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το άκυρο που "έσκασε"στο ΣΚΑΙ ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας του σταθμού του Φαλήρου με τον παρουσιαστή του Survivor αλλά και το τι θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το κανάλι, αρχικά να τονίσω, είναι πολύ ευχαριστημένο με την απόδοση του Σάκη τα τόσα χρόνια της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός πως το Survivor, το project που παρουσιάζει δεν πήγε φέτος τόσο καλά στα νούμερα τηλεόραση!

Οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως δεν είναι φταίξιμο δικό του απλά... κούρασε!

AdTech Ad

Για τον λόγο αυτό, μπορεί το Survivor να μην συνεχιστεί του χρόνου, καθώς αυτή η ιδέα είναι που συζητιέται πολύ έντονα εδώ και καιρό στα γραφεία του ΣΚΑΙ, ωστόσο το συμβόλαιο του παρουσιαστή θα συνεχίσει να τρέχει αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Πηγή μου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, μου μετέφερε πως του έγινε πρόταση να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι που θα δούμε του χρόνου, το "Boom", όμως εκείνος έριξε άκυρο πανηγυρικό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως μου αποκαλύφθηκε, δεν θέλει να μπλέξει άλλο με... τηλεπαιχνίδια! Θα τον ενδιέφερε μια ταξιδιωτική εκπομπή, έχοντας στο πλευρό του μάλιστα - αν θέλει και εκείνη - τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Μετά τα τόσα χρόνια παρουσίασης του Survivor, κουράστηκε και θέλει να γυρίσει στην... παλιά του αγάπη: στα ταξίδια και στους διαφορετικούς κόσμους!

Το κανάλι δέχτηκε την απόρριψη του για το Boom και έχει κινητοποιηθεί ήδη για να βρει ένα καλό και φρέσκο πρόσωπο να το αναλάβει, κι έχει βάλει στο μικροσκόπιο την πρόταση που έχει παραθέσει ο Σάκης για να βρεθεί μια "λύση" η οποία θα συμφέρει και τις δυο πλευρές!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας ανακοινώσω πολλά σήμερα για το μέλλον του παρουσιαστήτου Survivor...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μου, η πόρτα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κλείνει οριστικά για τον Σάκη!

Ναι, κι όμως! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το παιχνίδι δυσαρέστησαν αρκετά τους ιθύνοντες του καναλιού και τον Ατζούν που είδε το τηλεοπτικό του "παιδί" να καταστρέφεται και μετά από μια συζήτηση κατέληξαν στο γεγονός πως είναι η τελευταία χρονιά του παιχνιδιού!

Οι πρώτες πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως ο Ατζούν δέχτηκε το οριστικό κόψιμο του παιχνιδιού του αφού ξέρει και ο ίδιος πως δεν απέδωσε όπως έπρεπε φέτος και τα έσοδα ήταν χαμηλά! Ούτε κι εκείνον τον συμφέρει άλλωστε να χρηματοδοτεί ένα ριάλιτι που δεν του προσφέρει λεφτά...

Οπότε, συμπέρασμα αυτού;

Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Από το Survivor τον αγάπησε ο κόσμος και τώρα... τέλος...

Δεν θα μείνει βέβαια ανεκμετάλλευτος από τον σταθμό αφού, οι αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει μια ταξιδιωτική εκπομπή και ενδέχεται να υπάρχει στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...