Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος βρίσκεται παντού! Ακόμα και στο πάνελ του Alpha tv! (Βίντεο)

Το είδαμε και αυτό!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος βρίσκεται παντού! Ακόμα και στο πάνελ του Alpha tv! (Βίντεο)

Και όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος όπως τον μάθαμε, βρίσκεται παντού, ακόμη και στο πάνελ του Alpha tv.

Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor, βρέθηκε ανάμεσα σε πολιτικούς για να συζητήσουν για τις φετινές εκλογές και τα αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο πάνελ του Aντώνη Σρόιτερ και μπορεί να μίλησε λίγο αλλά τα είπε καλά!

«Θεωρώ ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου και στους πολιτικούς και στην πολιτική, και πιστεύουν ότι είτε ψηφίσουν είτε όχι. δεν θα αλλάξει τίποτα και γι΄αυτό δεν ασχολούνται με την πολιτική» είπε μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το δίλημμα για το Άγιο Όρος και η απόφαση ζωής!

Αποκάλυψη τώρα για το δίλημμα του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Άγιο Όρος και η μεγάλη απόφαση ζωής!

Είναι γνωστή η σχέση του με το θείο στοιχείο και άλλωστε, έτσι έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το Survivor, κάνοντας το σταυρό του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το "Περιβόλι της Παναγίας" αλλά αυτή τη φορά θα το κάνει για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Μετά τις συχνές του επισκέψεις στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Ισίδωρων στο Λυκαβηττό, σειρά έχει η Αθωνική Πολιτεία.

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφίες του Ντάνου από εκεί ήταν το 2017, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, από τότε που έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος, τουλάχιστον δυο κόμη φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα καθώς βρίσκεται μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Θέλει να πάρει μια μεγάλη απόφαση και θέλει να συμβουλευτεί τους γέροντές που έχει γνωρίσει και εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά πηγαίνει για να πάρει την ευλογία τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν ωστόσο φαίνεται πως ξεχωρίζει αυτή του ΑΝΤ1, που τον θέλει για πρωταγωνιστή σε νέα σειρά.

Ως γνωστόν, ο Ντάνος έκανε κάποια σεμινάρια, αλλά δεν έχει γνώσεις υποκριτικής.

Αυτό λοιπόν που καλείται να αποφασίσει τώρα είναι εάν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό, αφήνοντας πίσω του τις προηγούμενες επαγγελματικές ενασχολήσεις του.

"Έχει κάνει επαφές και πολλοί του φίλοι του τον παρότρυναν να δεχθεί το ρόλο και παράλληλα να ξεκινήσει κανονικά σπουδές σε σχολή υποκριτικής" αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις καταστάσεις και προσθέτει: "θα είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Το γνωρίζει και ο ίδιος. Και καταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να καθιερωθεί κάποιος στο χώρο της υποκριτικής και να έχει συνέχεια.".

Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαζί στην εκκλησία! Βίωσαν το απόλυτο θαύμα!

Το απόλυτο θαύμα βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Οι δυο τους, βρέθηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό και έγιναν μάρτυρες ενός συγκλονιστικού περιστατικού!

Μάλιστα, το όλο συμβάν που θα σας περιγράψουμε στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog, επιβεβαίωσε με μαρτυρία της και πιστή που βρέθηκε εκεί!

Η ίδια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το δίλημμα για το Άγιο Όρος και η απόφαση ζωής!

«Με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας διηγηθώ το περιστατικό, που ο χαρακτηρισμός «θαύμα» φαίνεται πολύ μικρός για να το περιγράψεις.

Ημέρα Σάββατο 23/2/2019 η κ. Βασιλική μας οργάνωσε προσκύνημα στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, όπου εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον πνευματικό του αγώνα, σταυρώνει τους προσκυνητές και βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.
Ανάμεσα στον κόσμο και μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, που η σκλήρυνση κατα πλάκας την καθήλωσε εδώ και πολλά χρόνια.

«Περάστε την κοπέλα που είναι στο καροτσάκι» ακούσαμε τον ιερέα να λέει και οι γονείς που την συνόδευαν μαζί με την επτάχρονη κόρη της και τον σύζυγο της την έφεραν μπροστά του.
Την σταύρωσε, την ξανά σταύρωσε, την σταύρωσε σε όλο της το σώμα, την κοίταξε, της έδωσε το χέρι και της είπε «Σήκω»

Η απορία και ο δισταγμός χάραξαν το πρόσωπό της, η πίστη της όμως στο Θεό την ώθησε να σηκωθεί υποβοηθούμενη από τον πατέρα Δημήτριο και τον πατέρα της. «Άφησε την σε μένα» είπε ο ιερέας και την οδήγησε στην προσπάθεια να διανύσει μια απόσταση περίπου έξι με επτά μέτρων και να επιστρέψει πάλι μέχρι το καροτσάκι της.


Η εκκλησία σείστηκε από τη συγκίνηση του κόσμου, δάκρυα κύλισαν στα μάτια όλων των προσκυνητών και μη εξαιρετέου του ιερέως, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Αφού την άφησε για λίγο να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο σοκ, της υπέδειξε εκεί όπως καθότανε να κάνει ορισμένες ασκήσεις, όπως αυτές του ποδηλάτου, λύγισμα κλπ.


Στην ίδια φάνηκε κάτι το ακατόρθωτο, η δύναμη όμως της πίστης την έκανε να τις πραγματοποιήσει και να ακολουθήσει η πρόκληση του ιερέα για να σηκωθεί αυτή τη φορά μόνη της. Τον κοίταξε με απορία στα μάτια και ..... σηκώθηκε. Κάπου πηγε να χάσει την ισορροπία της, αλλά την κράτησε ο παπά Δημήτρης λέγοντάς την να διανύσει πάλι την ίδια απόσταση, φθάνοντας όμως περίπου στη μέση της διαδρομής οι αντοχές της έδειξαν να λιγόστεψαν, τότε ο ιερέας την σήκωσε αγκαλιά και έβαλε στο καρότσι της να καθίσει.


Όλοι κάναμε το σταυρό μας και υποκλιθήκαμε μπροστά στο Σταυρό και στον πατέρα Δημήτρη, ο οποίος ζήτησε από τη διοργανώτρια του προσκυνήματος να πει δυο λόγια για όσα ζήσαμε και για την κοπέλα, την οποία η ίδια της δημιούργησε αυτή τη γέφυρα επικοινωνίας.

Mεταξύ των όσων είπε η κ. Βασιλική μας αποκάλυψε το μυστικό που της εμπιστεύθηκε η θεραπευθείσα σχετικά με την επιθυμία της επτάχρονης κόρης της, να έρθει η στιγμή που η μητέρα της θα την πάρει από το χέρι να περπατήσουν μαζί!

Η συγκίνηση της ίδιας ήτανε τόσο μεγάλη που με δυσκολία κατόρθωσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, διότι ο «κόμπος» της συγκίνησης στο λαιμό της δεν της το επέτρεπε.
Ύστερα από όλα αυτά ο ιερέας ζήτησε από την κόρη της να πλησιάσει στη μητέρα της να την κρατήσει από το χέρι και να περπατήσουν μαζί!

Από τη μια πλευρά ο πατέρας Δημήτρης, από την άλλη πλευρά η κόρη της να της κρατάει σφιχτά το χέρι και με τη συνοδεία του συζύγου της και τους γονείς της, την οδήγησε προς την έξοδο του ναού, προτρέποντάς την να κατέβει όλα τα σκαλοπάτια του προαύλιου χώρου της εκκλησίας, τα οποία δεν ήτανε λίγα, περπατώντας και όχι με το καροτσάκι όπως όταν ήρθανε, για να την αποχαιρετήσει.

Έτσι και έγινε.....!!!!! Δεν πίστευε ούτε η ίδια ότι το κατόρθωσε.
Ο πατέρας Δημήτρης με την ΑΓΑΠΗ, τα πνευματικά του χαρίσματα, το διδακτικό του έργο και την ΥΠΟΜΟΝΗ που τον διακρίνει, συνέχισε να σταυρώνει ακούραστα έναν έναν όλους τους προσκυνητές μέχρι αργά το απόγευμα συνεχίζοντας να βοηθάει τον κόσμο .
Η δύναμη της ψυχής, η εμπιστοσύνη στη βοήθεια του Θεού κάνει ....... «Θ Α Υ Μ Α Τ Α!» έγραψε.

Μάλιστα, φωτογραφίες από το συμβάν δημοσιεύει και η εφημερίδα Star Press:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το δίλημμα για το Άγιο Όρος και η απόφαση ζωής!

Τι αναφέρει πιστή που βρέθηκε εκεί στο Vanda's blog:

«Ήμουν παρούσα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας και αμέσως πρόσεξα τον Ντάνο και τη Ντορέττα! Αυτή η εκκλησία, είναι από τις αγαπημένες του Γιώργου και εκείνος είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στο κήρυγμα του πατέρα Δημήτρη! Την Κυριακή που έγινε το γεγονός, είχε έρθει μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.Η Ντορέττα κάθισε δίπλα του και οι δυο τους παρακολουθούσαν συγκινημένοι το θαύμα! Μάλιστα, όταν η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε, ο Γιώργος αλλά και σχεδόν όλοι οι πιστοί, δάκρυσαν από συγκίνηση.... Ήταν πραγματικά μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.....»