Master Chef: Ο «Κρατς» έγινε comic και το σκίτσο του είναι viral!

Το σκίτσο έπος!

Master Chef: Ο «Κρατς» έγινε comic και το σκίτσο του είναι viral!

Ο «Κρατς» από το Master Chef, ή αλλιώς Χρήστος Μπάρκας έγινε comic και το σκίτσο του είναι viral!

Το απόγευμα της Κυριακής, ο αγαπημένος παίκτης του «MasterChef» αποκάλυψε στους followers του πώς έγινε… comic και έσπασε τα κοντέρ του διαδικτύου!

Συγκεκριμένα, ένας από τους θαυμαστές, δημιούργησε ένα σκίτσο του, στο οποίο απεικονίζεται ως Superman του «MasterChef». Θυμάστε και τις δύσκολες ώρες του Ζαχίρ, τις οποίες ο ίδιος αποκάλυψε;

Πρόκειται για μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή του visual artist Πάνου Ιατρίδη, τον οποίο και ο γοητευτικός Χρήστος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια. Δείτε το σκίτσο:

Ο Κρατς του Master Chef σε σκίτσο

Master Chef: Οικονομική κατάρρευση για τον πιο αγαπημένο παίκτη! Οι πρώτες δηλώσεις!

Την οικονομική κατάρρευση αντιμετωπίζει ο πιο αγαπημένος παίκτης στο Master Chef και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις!

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα!

«Αυτό που με έχει συγκινήσει πάρα πολύ είναι η αποδοχή του κόσμου. Στο Facebook δεν είχα το κανονικό μου όνομα και το έβαλα μια μέρα πριν παίξει το επεισόδιο της αποχώρησής μου. Μέσα σε δύο μέρες έλαβα πολλά μηνύματα με θετικά σχόλια και ευχές. Από εκεί που φοβόμουν πως όλα θα ήταν αρνητικά, όλα ήταν υπέροχα. Έλαβα μηνύματα από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Δεν ήξερα πώς να τους ευχαριστήσω και δεν προλάβαινα να απαντήσω στα μηνύματα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη ζωή μου. Και πριν μπω στο MasterChef, αλλά και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση. Επίσης, είμαι προβληματισμένος, διότι πρέπει να βρω δουλειά και να σταθώ στα πόδια μου.

Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για εργασία εκτός Αθηνών, στην Κρήτη και άλλα νησιά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να φύγω από την Αθήνα. Είχα και μία πρόταση από τον μέντορά μου, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την οποία σκέφτομαι. Θέλω να μείνω στην Αθήνα, να εργαστώ εδώ, να ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών, ώστε να μάθω να μιλάω και να γράφω σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα. Ο επόμενός μου στόχος είναι να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου, που θα περιέχει τα πάντα, μαγειρική, βιογραφία και όλα όσα έμαθα μέσα από τις καταστάσεις που βίωσα», είπε ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Διαβάστε και το μεγάλο μυστικό του