Πασίγνωστη ηθοποιός στα 46 της χρόνια ποζάρει με μπικίνι και μοιράζει εγκεφαλικά!

Θα πάθετε πλάκα!

Πασίγνωστη ηθοποιός στα 46 της χρόνια ποζάρει με μπικίνι και μοιράζει εγκεφαλικά!

Πασίγνωστη ηθοποιός στα 46 της χρόνια ποζάρει με μπικίνι και μοιράζει εγκεφαλικά! Λεπτή με ψηλά πόδια, καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και με δύο γέννες στο ενεργητικό της.

Η ίδια εκτός από ταλέντο στην υποκριτική έχει ταλέντο και στο επιχειρείν. Στη νέα της ασχολία είναι και μαγιό της τα οποία έχει αναλάβει να τα διαφημίζει. Είναι πανάκριβα καθώς κοστίζουν περί τα 300 ευρώ αλλά όπως υπόσχεται το brand της έχουν τέλεια εφαρμογή.

Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία στα 46 της χρόνια έχει ένα αξιοζήλευτο και καλλίγραμμο κορμί.Η ίδια είχε πει για το πώς διατηρεί το κορμί της: «Δεν είναι τύχη, δεν είναι κάποιο θαύμα, δεν με άγγιξε κάποια καλή νεράιδα ούτε έχω καλά γονίδια και δεν παχαίνω. Πεθαίνω στην γυμναστική τουλάχιστον για μιάμιση ώρα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Το ίδιο μάχιμη είμαι σε όλους τους τομείς της ζωής μου», τονίζει η διάσημη ηθοποιός ενώ συμπληρώνει: «Ο λόγος που είμαι 38, έχω δύο παιδιά και φοράω μπικίνι είναι επειδή πεθαίνω στη γυμναστική, μου βγαίνει κυριολεκτικά ο * * *».

Βάσω Λασκαράκη: Παρατάει την υποκριτική; Όλη η αλήθεια! Αποκλειστικό...

Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την μεγάλη απόφαση που πήρε η Βάσω Λασκαράκη λίγο μετά τον γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Παρατάει την υποκριτική;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα!

Σύμφωνα με πηγές μου, και όπως πρώτη σας μετέφερα πριν από λίγο καιρό, η τηλεοπτική σειρά στην οποία και πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός στον ALPHA, "Το σόι σου" θα ρίξει αυλαία καθώς δεν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κι έτσι η Βάσω τώρα έχει μείνει μετέωρη και προσπαθεί να δει τι θα κάνει...

Αλλά... νέες μου πληροφορίες αναφέρουν πως πήρε μια τεράστια απόφαση και στο πλευρό της φυσικά έχει τον σύζυγό της να την στηρίζει!

Η Λασκαράκη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και σε ρόλο... παρουσίασης αφού πέρασε από δοκιμαστικό για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ "Guess My age"!

Το κανάλι ενώ έχει βγάλει το trailer στον αέρα, δεν έχει παρουσιαστή και... ψάχνεται!